Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Vi har funnit det finaste huset i området och nu är det till salu! Attribut såsom nytt Puustellikök, uppvärmd pool med skjutbart tak, bergvärme och dubbelgarage är några av kvalitéerna! Det här är over the top och väntar på dig som vill njuta av ett riktigt fint och representativt boende!

Interiör

Välkommen in i denna vackra villa som erbjuder ett boende av yppersta klass med en imponerande genomtänkt planlösning som ger totalt fyra sovrum och därtill bad/duschrum på båda våningsplanen. Att umgås med vänner och familj över trevliga middagar är här en självklarhet då man oavsett årstid och väder har ett antal platser att vara på. Det är bara att välja om man vill duka i uteloungen under tak, i det nya Puustelliköket eller varför inte i uterummet? Därtill stoltserar fastigheten med ett härligt poolområde och självklart ett av områdets få och eftertraktade dubbelgarage! Detta är vad de flesta brukar kalla ett drömboende och för den som har möjligheten att förvärva denna enastående fastighet är det bara att gratulera!

I husets välkomnande entréhall ligger ett nylagt klinkergolv i passande toner som ger det harmoniska helhetsintrycket många strävar efter att finna. Genomgående ligger det parkettgolv och klinkergolv i hela huset. Från hallen öppnar huset upp sig och huset fylls av ljus via de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Här finns en värmande braskamin med en härlig mysfaktor. I anslutning har vi även både utomhusloungen och det isolerade uterummet. De sociala ytorna är påtagliga och utnyttjas väl över hela året!

Köket är påkostat med en diskret design signerat Puustelli. Vackra granitbänkskivor, vitvaror av högstaklass, självklart ljuddämpade eller helt ljudlösa! Kom in, kika runt och njut av ren perfektion!

På entréplanet finns även ett större sovrum/gästrum och en praktisk tvättstuga med den nya teknikens tvättmaskin. Därtill nyinstallerad bergvärmepump för att nå optimal uppvärmningsekonomi! Praktisk ligger även husets ena duschrum på entréplanet!

En trapp upp möts vi av ryggåstak i allrummet samt en större balkong! En fin utsikt mot grönområdet har man om man sitter i soffan här uppe! Tre rymliga sovrum varav två med egna klädkammare och det tredje med en gardrobsvägg bakom skjutdörrar! Här finns även ett större badrum med en exklusiv jacuzzi, dusch bakom glasvägg och en större tvättställsmöbel. Allt i diskreta jordnära färger.

Duschrum

Uppgraderat 2017 med wc, tvättställ, duschplats med takstril samt kakel och klinker.

Badrum

Uppgraderat 2017! Här finns ett större bubbelbad från Svedbergs (Cadazzo) med inbyggd termostatstyrd värmare samt självrengöringssystem. Dubbla tvättställ med skåp och belysning, handdukstork, separat dusch med takstril, wc samt kakel och klinker.

Tvättrum

Praktisk skåpsförvaring, kombimaskin från Husqvarna/Elektrolux på hela 9 kg med kombinerad tvätt/tork och den nya, energisnåla, värmepumpsteknologin. Bergvärmepump med scrollkompressor, torkskåp, centraldammsugare samt klinker på golvet.

Kök

Från Puustelli har vi detta underbart stilrena kök med allt nytt 2017! Här finns kombinerad kyl/frys side by side från exklusiva Festivo, mQuvée inbyggd vinkyl, spishäll, inbyggnadsugn med pyrolysrengöring, micro från Whirlpool, vägghängd fläktkåpa från Siemens och diskmaskin från Siemens med Zeolith. Granitbänkskivorna matchar det högblamka golvet i granitklinker. Ett gavelfönster togs upp i samband med köksrenoveringen vilket ger ett bra ljusföde!

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plansvilla
Byggår: 2001
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Uppvärmning: Bergvärme IVT geo 312 C med scroll kompressor, mod 2017
Övrigt byggnad: Uterum från 2016 med isolerad platta (100 mm betong och 200 mm isolering) samt isolerglas och kanalplasttak. Därtill uteplats under tak med isolerad platta (100 mm betong och 200 mm isolering) samt glasräcken som omgärdar uteplatsen.
Balkong på husets framsida, övre planet.
Luftvärmepump IVT finns på övre plan och används uteslutande som AC men går även att köra för värme.
En självgående gräsklippare Husqvarna ingår.
Fasaden och fönster är målade 2016.

Obs att energideklarationens värden baseras på tidigare värmesystem som nu under våren 2017 bytts till bergvärme vilket ger en lägre energiförbrukning!

Övriga byggnader

Friggebod med bl.a. poolfilter och pump samt separat värmepump för poolen. Pool från Folkpool. Poolen har måtten 8 x 4 meter samt skjutbart pooltak. Automatisk poolrengörare ingår. Dubbelgarage med automatport samt värmepump IVT Nordic Inverter silverline för uppvärmning. I garaget finns hyllor, bänkar, garderober och en extra frys. Allt ingår! APP styr både garagevärme och AC. Även den nya bergvärmepumpen går att koppla så att appen styr den. Fiber från Gästabudstaden.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

El: 26 000 kr/år
Nätleverantör: Vattenfall
VA: 9 000 kr/år
Renhållning: 3 171 kr/år
Sotning: 330 kr/år
Försäkring: 6 390 kr/år
Totalt: 44 891 kr/år
Kommentar: Detta inkluderar uppvärmning av pool och garage samt användning av AC! Observera att bervärmepumpen installerades så sent som våren 2017!

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Almhagen 6
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 2 453 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 1 900 000 kr
Taxeringsår: 2016
Pantbrev: 4 040 000 kr
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Närområde

Allmänt

Området Arnö ligger direkt söder om centralorten Nyköping. I området finns flera förskolor och två 1-6-skolor. På gångavstånd finns friluftsliv både i skogen och vid havet. Det är nära till några av Nyköpings vackraste havsbad, Örstig och Strandstuviken. I den södra delen av Arnö, Långsätter, finns livsmedelsbutik, äldreboende och skola. Det går snabbt att ta sig till de centrala delarna av Nyköping. Gång- och cykelvägarna är väl utbyggda och kollektivtrafiken finns nära till hands. Nyköping ligger vid kusten en timme söder om Stockholm på perfekt pendlingsavstånd. Närheten till Europas storstäder via Stockholm Skavsta flygplats, skärgården och det sörmländska kulturlandskapet gör Nyköping till en attraktiv boplats.

Övrigt

Husmodellen Ekeberga är ett av Eksjöhus mest stilfulla och välbalanserade hus med mycket proportionerliga linjer. Det är modernt, men ändå klassiskt. De stora fönsterpartierna, den vackra entrén och verandan skapar ett välkomnande och spännande intryck. Invändigt väntar en genomtänkt planlösning med mycket generösa ytor.

Ytterligare information


ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt paragraf 20 i Köplagen. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad. Köparen är medveten om att boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas härmed att kontrollera bostadens area innan köpet.

DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER: Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5% av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.
När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Roger Buske

Roger Buske
0704-80 72 81
Reg. fastighetsmäklare
Franchisetagare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Dokument

Följ oss på