Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Välkommen till Norrköpings nya stadsdel Björkalund. Vid köp av villa Ekbacken på denna tomt är priset 4.896.000 kr exkl. carport! A-hus uppför här 8 nya hem med fina villor och kök från Marbodal. Grovplanerad tomt och alla anslutningsavgifter ingår i priset!

Interiör

Välkommen att beställa ditt drömhus i samarbete med A-hus en del av Deromekoncernen! Genom samarbetet med Våningen & Villans fastighetsmäklare skriver du ett köpeavtal på tomten med mäklaren. Därefter tecknas ett entreprenadkontrakt med A-hus säljare som även hanterar de val och eventuella tillval du önskar till just ditt nya hus.

Villa Ekbacken är ett tvåplanshus med där du möts av en rymlig entré och ytterligare några steg in, det stora köket. Två stora fönsterpartier med glas hela vägen ner till golvet karaktäriserar det ljusa vardagsrummet, varifrån du också når trädgårdssidans soliga uteplatser. På övervåningen finns tre stora sovrum, användbart allrum och mycket förvaringsmöjligheter.

Tvättrum

Diskbänkskåp från Marbodal, diskbänk från Franke och städskåp. Siemens tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Marbodalkök med vitvaror från Siemens.

Duschrum

Helkaklat med klinker på golv. Inredning från Svedbergs. Blandare från Mora och Damixa. Duschdörrar runt duschplats.

Badrum

Helkaklat med klinker på golv. Inredning från Svedbergs. Blandare från Mora och Damixa. Badkar och separat duschplats med duschdörrar.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plansvilla
Byggår: 2018
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas aluminiumklädda
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump Nibe 730
Övrigt byggnad: Anslutningsavgift för kommunalt VA, el och fiber ingår i priset.

Övriga byggnader

Carport.

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Jonglören 1
Taxeringskod: 210
Taxeringsvärde: 228 000 kr
Taxeringsår: 2016
VA: Anslutningsavgift för kommunalt VA, el och fiber ingår i priset. Tomtens pris är 1.400.000 kr och avtalet skrivs med mäklaren. Handpenning erläggs med 10 % av köpeskillingen. A-hus söker bygglov och när det är beviljat tillträds tomten. Därefter hanterar A-hus försäljning, avtal och ev. tillval av husen!

Närområde

Allmänt

Planerna för en ny, barnvänlig stadsdel växer fram ur landskapet söder om Vrinnevisjukhuset. Ett boende nära city men ändå med skogen på nära håll. Successivt kommer området att utvecklas till att bli en helt ny stadsdel med över 400 nya bostäder i form av villor, parhus, kedjehus, radhus och lägenheter i flerbostadshus. Här finns också möjlighet att bygga en skola, affärer och annan service. Björkalund, eller Södra Vrinnevi som området kallades tidigare, har under många år stått högst upp på önskelistan för många som vill bygga sitt eget hus.
Björkalund benämndes tidigare som Södra Vrinnevi och därför förekommer det namnet i planhandlingarna. Eftersom handlingarna är antagna kan ändringar inte göras i dem. I januari 2016 beslutade namnberedningen att områdesnamnet skulle vara Björkalund som är taget från ett jordtorp som tidigare legat i anslutning till planområdet men som idag är rivet.

Ytterligare information

Tomtens pris är 1.400.000 kr. Bilderna på huset är bl.a. från tidigare färdigbyggda hus och kan vara extrautrustade!

Ansvarig mäklare

Porträtt av Roger Buske

Roger Buske
0704-80 72 81
Kontorschef
Reg. fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Dokument

Följ oss på