Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Välkommen till Norrköpings nya stadsdel Björkalund. Vid köp av villa Ängsgården på denna tomt är priset 4.636.700 kr exkl. carport! A-hus uppför här 8 nya hem med fina villor och kök från Marbodal. Grovplanerad tomt och alla anslutningsavgifter ingår i priset!

Interiör

Välkommen att beställa ditt drömhus i samarbete med A-hus en del av Deromekoncernen! Genom samarbetet med Våningen & Villans fastighetsmäklare skriver du ett köpeavtal på tomten med mäklaren. Därefter tecknas ett avtal med A-hus säljare som även hanterar de val och eventuella tillval du önskar till just ditt nya hus.

Villa Ängsgården är ett tvåplanshus med gavelställd entré. Kök och vardagsrum sträcker sig genom hela huset vilket ger ett genomgående ljus från entré till trädgårdssida. Det stora vardagsrummet, där även matplatsen inryms, har stora fönsterpartier mot trädgården. Övre plan är fördelat på tre rymliga sovrum samt ett ljust allrum.

Tvättrum

Diskbänkskåp från Marbodal, diskbänk från Franke och städskåp. Siemens tvättmaskin och torktumlare.

Badrum

Helkaklat med klinker på golv. Inredning från Svedbergs. Blandare från Mora och Damixa. Badkar och separat duschplats med duschdörrar.

Duschrum

Helkaklat med klinker på golv. Inredning från Svedbergs. Blandare från Mora och Damixa. Duschdörrar runt duschplats.

Kök

Marbodalkök med vitvaror från Siemens.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plansvilla
Byggår: 2018
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas aluminiumklädda
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump Nibe 730
Övrigt byggnad: Balkong med altantrall och stående balkongräcke i trä.

Övriga byggnader

Carport med förråd.

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Jonglören 7
Taxeringskod: 210
Taxeringsvärde: 228 000 kr
Taxeringsår: 2016
VA: Anslutningsavgift för kommunalt VA, el och fiber ingår i priset. Tomtens pris är 1.250.000 kr och avtalet skrivs med mäklaren. Handpenning erläggs med 10 % av köpeskillingen. A-hus söker bygglov och när det är beviljat tillträds tomten. Därefter hanterar A-hus/Johan Nilsson försäljning, avtal och ev. tillval av husen!

Närområde

Allmänt

Planerna för en ny, barnvänlig stadsdel växer fram ur landskapet söder om Vrinnevisjukhuset. Ett boende nära city men ändå med skogen på nära håll. Successivt kommer området att utvecklas till att bli en helt ny stadsdel med över 400 nya bostäder i form av villor, parhus, kedjehus, radhus och lägenheter i flerbostadshus. Här finns också möjlighet att bygga en skola, affärer och annan service. Björkalund, eller Södra Vrinnevi som området kallades tidigare, har under många år stått högst upp på önskelistan för många som vill bygga sitt eget hus.
Björkalund benämndes tidigare som Södra Vrinnevi och därför förekommer det namnet i planhandlingarna. Eftersom handlingarna är antagna kan ändringar inte göras i dem. I januari 2016 beslutade namnberedningen att områdesnamnet skulle vara Björkalund som är taget från ett jordtorp som tidigare legat i anslutning till planområdet men som idag är rivet.

Ytterligare information

Tomtpris 1250000 kr.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Roger Buske

Roger Buske
0704-80 72 81
Reg. fastighetsmäklare
Franchisetagare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Dokument

Följ oss på