Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

På andra plan finner vi denna välplanerade gaveltrea om 82 kvm. Vardagsrum och kök i öppen symbios med utgång till balkong mot gatan där du kan följa livet i kvarteret. Gästwc och klädkammare fulländar denna citypärla. Varmt välkomna!

Interiör

Här erbjuder vi nu en fantastiskt fin nyproducerad trea i Brf Hyllie Allé som är belägen på bekvämt läge i Hyllies mest expansiva områden. Med Emporia runt knuten saknar du aldrig något och närheten till Hyllie tågstation gör att du enkelt tar dig ditt du vill, såväl i Sverige som till kontinenten. Detta är ett bostadsområde att räkna med framöver!

Med hiss från markplan tar vi oss upp till andra plan där vi inviteras in i våningens hall. Stilrent släta vita väggar tillsammans med smakfullt enhetlig ekparkett på golv, vilket är genomgående för hela våningen. Goda avhängningsmöjligheter finner vi direkt till vänster bakom skjutdörrsgarderober. Lägenheten öppnar upp med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Smakfullt vita köksluckor tillsammans med vitt blankt kakel samt bänkskiva i laminat. Här finns bra med förvaringsutrymme som så väl generösa arbetsytor. Intill fönstret finns plats för matbord för ca 4-6 personer.

I det trivsamma vardagsrummet finns riktigt fina möjligheter till olika möblemang och ett vackert stort fönsterparti förser oss med ett härligt ljusinsläpp. Tack vare den öppna planlösningen kan du umgås med dina gäster samtidigt som maten lagas. Från sällskapsdelen nås utgången till hörnbalkongen, här avnjuts gärna ljumma kvällar på sommarhalvåret i goda vänner lag!

Ett av sovrummen nås från sällskapsdelen, rymligt rum med släta vita väggar kombinerat med ekparkett på golv. Här finns dessutom förvaringsmöjligheter i form av klädkammare. Det andra sovrummet nås till höger om hallen och är större till storleken. Stilrent och smakfullt på alla sätt och vis med vita väggar samt ekparkett på golv. Bra med förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober lägst med ena sidan av rummet. Rymligt till storleken med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblering om så önskas.

Modernt badrum av generösa kvadratmeter som bjuder på sobra färgval med vitt kakel kombinerat med grå klinkers. Här råder heller ingen tvekan på att det praktiska ligger i fokus. Både tvättmaskin och torktumlare finns installerat, bra förvaring i överskåp samt dusch med vikbara glasdörrar för att frigöra extra utrymme. Här finns även en gäst wc i vita och gråa toner.

I expanderande Hyllie bor man med ypperliga tågförbindelser och kommunikationsmöjligheter både till Malmö och Köpenhamn alldeles runt knuten. Stort shoppingutbud på Emporia och faciliteter så som Malmö Arena och Malmömässan är också inom nära synhåll. Bli en del av Malmös expanderande stadsdel Hyllie!

Varmt välkomna på visning!

Badrum

Modernt och ljust badrum med helkaklade väggar i vitt och grå klinkers på golvet.
Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare (Siemens), överskåp och dusch med vikbara glasdörrar.

Kök

Modernt Marbodalkök med vita skåpsluckor, vitt kakel och stilren grå bänkskiva.
Köksutrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn samt två kyl/frys.Vitvaror ifrån Siemens.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggår: 2016/2017

Förening

Namn: Brf Hyllie Allé
Allmänt om föreningen: Brf Hyllie Allé blev en äkta förening under 2016. Föreningen består av 53 lägenheter samt en uthyrningslokal, med inflyttning andra-tredje kvartalet 2017 och JM är byggherre. Lägenheterna är fördelade i ett bostadshus om 4-6 våningar.

Gemensamma faciliteter är bland annat: övernattningslägenhet, cykelrum, barnvagnsrum och avtal med bilpool. Alla lägenheter har säkerhetsdörr och individuell mätning för varmvatten sker för varje medlem, kostnaden för detta tillkommer till månadsavgiften. I årsavgiften ingår även bredband (220:- per månad), och vattnet debiteras efter förbrukning.
Parkering/garage: Föreningen har 35 p-platser på angränsande fastighet för uthyrning. Fler p-hus finns i området!
Bredband/TV: Telia triple play (bredband, Digital-TV och IP-telefoni) är kopplat till varje lägenhet. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Kostnad för Telia triple play är 220 kr/månad och tillkommer till avgiften.
Renoveringar: Byggnad färdigställd under 2017. Det finns inga planerade renoveringsarbeten.
Ekonomi: Se bilagd ekonomisk plan. I dagens läge finns inga beslut om avgiftsändringar. Överlåtelseavgift och eventuell pantsättningsavgift betalas av köparen och tas ut enligt gällande stadgar.
Övrigt: Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Föreningen har en hemsida som kan besökas: http://brfhylliealle.se/

Allmänt om lägenheten

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet. Egen förbrukning av varmvatten samt 220 kr/mån för Telia triple play tillkommer på månadsavgiften.

Närområde

Allmänt

Expansivt område under byggnation. Fullt utvecklat beräknas hela utbyggnadsområdet att omfatta ca 10 000 bostäder och lika många arbetsplatser. Det unika kommunikationsläget förenat med stadsbebyggelse, parkmiljöer och skånskt kulturlandskap skapar attraktiva miljöer för boende, besökare och företag. Den goda jorden, kommunikationsnoden och integrationen är grunden till Malmös södra framsida.

Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot andra städer i Sverige.

Emporia är ett köpcentrum med ca 200 butiker, restauranger och bland annat matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. Skola och förskola under byggnation. Malmö Arena, utegym, vattenpark, simhall med omgivande park, gym, skatepark.

Parkering längs med gatorna, Emporias garage m.fl.

Ytterligare information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt paragraf 20 i Köplagen. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad. Köparen är medveten om att boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas härmed att kontrollera bostadens area innan köpet.

DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER: Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5% av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.
När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Angela Kingberg

Angela Kingberg
0734-402178
Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Extra kontaktperson

Porträtt av Malin Schön

Malin Schön
0707733871
Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Dokument

Följ oss på