Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

I populära Djupadal på lugn gata har vi nu äran att erbjuda detta välplanerade kedjehus med atriumgård om 128 kvm. Detta renoverade, ljusa samt lättskötta boende erbjuder dig öppna ytor, massor av fönster, vardagsrum och matsal integrerat med varandra. Bekvämt avstånd till pittoreska Limhamn, Hyllie station och Emporia köpcentrum.

Interiör

Välkomna till denna trevliga och välplanerade 70-talsvilla belägen mitt i Djupadals härliga bostadsområde med närhet till Djupadalskolan. Grönskande lättskött trädgård i rätt solläge!

Vi tar oss in i den generösa hallen. Här slås vi direkt av det härliga ljusinsläppet och de fräscha ytskikten. Vi har bra avhägningsmöjligheter direkt till höger. På golvet ligger stilren Carrera marmor.

Blicken dras lätt till det rymliga samt sociala vardagsrummet. Härlig stor yta med rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterna. Grönskande utsikt mot den trevliga trädgården. Rummet med välplanerade kvadratmeter präglas av rymd och skapar gynnsamma förutsättningar för möblering. Här får vi med enkelhet plats med en gedigen matplats, perfekt till vardags men även till större sällskap. För den hemmakära ryms också en härlig soffhörna. På golvet ligger nyslipat och vaxad stavparkett. Härifrån har vi även utgång till den mysiga uteplatsen och trädgården.

Från vardagsrummet når vi ett av rummen. Bra till sin storlek och kan brukas utifrån vad man önskar. Perfekt som arbetsrum, matsal, kontor eller varför inte som ett tredje sovrum. Även härifrån har vi utgång till den mysiga uteplatsen och trädgården.

Masterbedroom ligger lugnt mot trädgården och är stort. Härligt med ljusinsläpp och välutrustat med garderober.

Det mindre sovrummet är utmärkt som barnrum, kontor. Även här är ytskikten gjorda nyligen.

Från sovrumsdelen når vi garaget och förrådet. Vanligt förekommande om man behöver ytterligare sovrum är att bygga om förrådet till ytterligare ett sovrum.

Varmt välkomna på visning!

Gäst WC

Nyrenoverat gäst-WC med Marrakech klinkers på golvet och stora vita kakelplattor på väggarna med en inbyggd hylla. Utrustat med wc samt handfat.

Tvättstuga

Ljusgrå klinker och ljusa vita väggar. Bänkskiva i laminat och med rött kakel ovan. Tvättmaskin och torktumlare. Värmeväxlare (Danfoss Termix). Två skåp för förvaring.

Badrum

Stort badrum med marmorklinkers och brunt och ljust kakel på väggarna. Handfat med underskåp, spegelskåp, WC, dusch med vikbara väggar och handdukstork.

Kök

Stort välutrustat kök. Går i stilrent vitt med granit bänkskiva i svart som snyggt bryter av. Vitt fasat kakel ovanför. Utrustat med kyl samt frys, spishäll, integrerad ugn, integrerad spisfläkt och diskmaskin. Köket är rymligt nog för en bra matplats. På golvet ligger nyslipat och vaxad Junkers skeppsgolv.

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plans villa, kedjehus
Byggår: 1968
Grundläggning: Krypgrund / källare
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Tak: Papp
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övrigt byggnad: Renoveringar:
1991 - Renoverades badrummet.
2000 samt 2017 - Byttes fönsterna ut.
2008/2017 - Renoverades köket.
2011 - Renoverades Tvättstugan.
2013 - Renoverades tak.
2017 - Renoverade gäst-wc, hallen, större delen av alla ytskikt, vissa golv. Nya fönsterpartier i vardagsrum, nya väggar, breddning av dörröppningar samt lackering av innerdörrar, målning av alla fönster och dörrar invändigt, nytt tak i sovrum.

Tv och bredband:
Huset är anslutet till Canal Digital(TV) och bredband via Ownit(Fiber).

Trädgård:
Lättskött trädgård i soligt sydväst läge. Trädgården är omringad av plank. På gräsmattan finns ett äppelträd och i rabatterna finns bland annat lagerhäck, kaprifol, kärleksört och ölandstok. Trädäck längs med huset där det finns rosor och klematis.

Framsidan av huset:
Är stenlagd och i rabatterna finns det bland annat rhododendron, hortensia och pion.

Garage och förråd:
Garage med plats för en bil och ett generöst förråd.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

El: 22 600 kr/år
Energiförbrukning: 18 300 kWh/år
VA: 5 200 kr/år
Samfällighet/väg: 2 980 kr/år
Försäkring: 4 000 kr/år
Totalt: 34 780 kr/år
Kommentar: Uppvärmningskostnaden är inkluderad i kostnaden för el.

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Ensittaren 6
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 2 470 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 1 239 000 kr
Taxeringsår: 2016
Pantbrev: 3 536 000 kr
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/Gemensamhetsanläggning/Servitut: Andel i samfällighet/GA: Hyllie GA:56 Last, Avtalsservitut: Tillträde mm, 12-IM1-67/5148 Förmån, Avtalsservitut: Centralantenn, 12-IM1-67/5157 Last, Avtalsservitut: Tillträde, 12-IM1-67/5180

Närområde

Allmänt

Djupadal är ett av Malmös populäraste och mest omtyckta bostadsområden. Här stortrivs barnfamiljerna. Området består till stor del av radhus, kedjehus och villor, byggda från 1950-talet och framåt. Mitt i området ligger den välrenommerade Djupadalsskolan. I anslutning till skolan ligger den fina Djupadalsparken som inbjuder till lek och rekreation. I området finns även ett flertal förskolor. Närheten till Limhamn, Hyllieområdet samt Malmö City i kombination med småstadskänslan är en av anledningarna till Djupadals popularitet. Bostadsområdet är relativt stort och gränsar till Rudbecksgatan, Bellevuevägen, Annetorpsvägen samt Sunnanväg.

Ytterligare information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.


UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt paragraf 20 i Köplagen. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad. Köparen är medveten om att boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas härmed att kontrollera bostadens area innan köpet.


DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.


ÖVRIGA KOSTNADER: Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5% av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.


BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.


BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.


ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Johan Dahlgren

Johan Dahlgren
0704 22 90 41
Reg. Fastighetsmäklare
Partner Malmö
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Följ oss på