Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

I mycket trevligt och barnvänligt område ligger denna välskötta 2-plans villa. 156 kvm ljus, modern och social boyta med hög standard på inredning och utrustning. Här hittar vi bla stort kök, vardagsrum med öppet upp i nock, 2 st helkaklade badrum, 3 sovrum och allrum. Lägg därtill en välplanerad utemiljö med loungeavdelning med spa, stensatt uteplats, gräsmattetomt och carport och förråd. Beläget på bra läge på skyddad hörntomt.

Interiör

Trevligt påkostad 2-plans villa. 156 kvm boyta med hög standard på inredning och utrustning.

Nedervåningen har en ljus, modern och öppen planlösning.

Entrén är välkomnande och leder oss in till kök och vardagsrum.

Köket är ljust med mycket ytor och gott om förvaring. Stor matplats intill stora fönsterpartier som leder ut till trä- däcket och loungen.

Vardagsrummet är beläget i vinkel med öppet upp i nock och i öppen planlösning till matplatsen och köket. Även här stora fönsterpartier vilket mycket ljus och rymd.

Vidare på nedervåningen ligger helkaklat badrum och stor tvättstuga med egen ingång samt med terrass-dörr till trädgården.

Underliggande vattenburen golvvärme på hela nedervåningen.

Ek trappa leder upp till andra våningen.

Här uppe är den privata delen av detta annars så sociala hus. Här finns 3 sovrum, badrum, klädkammare och allrum.
Utemiljön är väl genomtänkt och ger utrymmer för ett aktivt trädgårdsliv.
På baksidan har nuvarande ägare byggt en vacker loungeavdelning med träddäck och staket för insyn samt installerat ett härligt ute spa.

Framsidan har stensatt uteplats även denna skyddad. Här finns också uppställningsplats för bil, carport och förråd.

Fin uppvuxen häck omgärdar tomten.

Fiber är indraget och leverantör är Telia.

Huset är väl underhållet, socialt och barnvänligt.

Samtliga lösa garderober ingår inte i köpet.

Tillträde önskas 20180515

Kök

Köksinredning i Ek och bänkskivor i svart granit
Grått praktiskt klinkergolv med underliggande golvvärme.
Maskinell utrusning fördelad på kyl, frys, varmluftsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, diskmaskin och fläkt.
Samtliga maskiner från 2009 Siemens.

Tvättrum

Stor tvättstuga med sep ingång samt utgång till trädgården. Helkaklat med tvättmaskin och torktumlare samt värmepanna. Bra med förvaring.

Badrum

Badrum på nedervåningen är helkaklat med wc, tvättställ och duschhörna med glasdörrar.
Badrum på ovanvåningen helkaklat med wc. tvättställ och badkar.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plansvilla
Byggår: 2009
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk

Övriga byggnader

Carport, förråd och cykelförråd

Driftskostnad

Uppvärming: 6 300 kr/år
El: 7 780 kr/år
Energiförbrukning: 6 797 kWh/år
Nätleverantör: EON
VA: 4 000 kr/år
Samfällighet/väg: 2 000 kr/år
Totalt: 20 080 kr/år

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Lomma 11:252
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 3 073 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 2 087 000 kr
Taxeringsår: 2016
Pantbrev: 3 855 000 kr
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/Gemensamhetsanläggning/Servitut: Andel i samfällighet/GA: Lomma S:70, GA:21 Gryningen Samfällighet gryningen.styrelse@gmail.com bla sophanteringen Fiber via Telia.

Närområde

Allmänt

Lomma är ett populärt och expansivt samhälle där kommunalskatten är låg. Med sitt fantastiska läge längs Lommabukten med havet som lockar med strand och båtliv har ortens popularitet bara ökat genom åren.

Bebyggelsen är blandad, allt från 1800-tals gatuhus i den gamla bykärnan till helt nybyggda flerfamiljshus med strandnära läge. Inte sedan byggboomen under 60-70-talet har Lomma vuxit så mycket som det har gjort sedan hamnutbyggnaden och området uppe mot de östra delarna drog igång. Detta har bidragit till att man har byggt nya skolor, byggt ett helt nytt centrum och utökat all övrig service man som kommuninvånare kan önska sig. Mysiga restauranger, nya butiker och ett helt nytt fantastiskt bibliotek har orten förärats med.

Skolorna i Lomma har under många år nått toppnoteringar inom de undersökningar som gjorts. Kommunen har även nått höga placeringar som bästa boendekommun och bästa företagande kommun.

När det kommer till barnomsorgen så finns det ett rikt utbud att välja på. Det finns både privata alternativ, dagmammor och kommunala förskolor. Skolorna i Lomma är placerade runt om i orten så man har aldrig långt till den närmaste. När skolan är slut behöver man inte sitta sysslolös. Idrottsföreningarna och gymmen är många och det finns också ett stort utbud av studiecirklar med allt från språkstudier till glasfusing.

Mycket i Lomma präglas av sitt havsnära läge. På somrarna kommer många besökare till Lomma för att njuta av strandliv, båtliv eller bara strosa omkring. Gröna utflyktsmål erbjuds i oasen Alnarp och i området längs med Höje å, borta vid Lomma Kyrka. Kyrkofuret som det kallas är ett mysigt "skogsområde" som gärna gästas av hundägare, motionärer, barnfamiljer och ryttare. Området längs ån är fantastiskt charmigt och idylliskt med de små fritidsstugorna som påminner om en svunnen tid.

Ytterligare information


ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt paragraf 20 i Köplagen. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad. Köparen är medveten om att boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas härmed att kontrollera bostadens area innan köpet.

DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER: Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5% av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.
När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Emma Stenkvist

Emma Stenkvist
0708- 405287
Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Följ oss på