Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

I kvarteret Vildrosen uppför Derome Mark och Bostad Brf Miniatyrrosen om totalt 26 lägenheter! Lägenheter med hög standard och tilltalande planlösningar. Garage och förråd finns under huset! Perfekt för dig som söker ett boende i naturskön miljö med bra kommunikationer och nära till service!

Interiör

Sovrum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén. Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frys, kyl och diskmaskin. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft. Badrum: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: Ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat finns i varje lägenhet. Fjärrvärme. Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Avgift för eventuell parkering i garaget tillkommer. Fiberanslutning via Öresundskraft ingår, bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang med tjänsteleverantör. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel.

För mer information om inredning och tillval se broschyren Bofakta som gå att öppna som pdf.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggår: 2018
Fönster: 3-glas isoler
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förening

Namn: Brf Miniatyrrosen
Parkering/garage: Hyra av p-plats i garage tillkommer med 700 kr/mån.
Bredband/TV: TV/IT/Telefoni via Helsingborgs Stadsnät.

Allmänt om lägenheten

Brf Miniatyrrosen består av två byggnader om fem våningar och med 13 bostadsrätter i vardera byggnad. De första fyra våningarna består av tre bostadsrätter per plan på 2-3 rum och kök, om 56-82 kvm och plan fem består av en stor lägenhet på fyra rum och kök, om 106 kvm.

Alla lägenheter har varsin balkong och toppvåningen har tre balkonger. Marklägenheterna har uteplatser på ca 22-25 kvm. Under mark finns ett stort parkeringsgarage. Här finns även lägenhetsförråd samt hiss och trappuppgång upp genom hela huset. Skönt att slippa gå ut mellan bilen och huset när höstrusket lagt sig över staden. På markplan finns besöksparkering för två bilar.

Brf Miniatyrrosen har, tillsammans med kvarteret Vildrosen, tillgång till den gemensamma kvartersgården med planteringar och belysning som bidrar till en trivsam miljö. Dessutom ligger vattendammen och lekplatsen i det genomgående parkstråket i Vasatorps Trädgård bara ett stenkast bort.

Närområde

Allmänt

I Vasatorps Trädgård bor du i ett lugnt och barnvänligt område. Bostäderna är byggda i olika kvarter med ett stort gemensamt grönområde i mitten. Hela området är omgivet av äppelodlingar, kolonistugor, vattendamm och härliga friluftsområden. I direkt anslutning till Vasatorps Trädgård ligger Filborna skogspark, där du bland annat hittar barnens skog, dammen Silvervattnet, samt träd från olika delar av världen.
I närområdet finns skola, barnomsorg, lekplatser och lokal service som vårdcentral, apotek och mataffär. En kort promenad bort ligger även Filborna Arena - en friskvårdsanläggning på 8000 kvm fylld av olika aktiviteter.
Vasatorps Trädgård ligger endast 3 km från Helsingborgs city och busshållplatsen är ett stenkast bort från kvarteret Vildrosen. Avståndet in till centrum gör att du enkelt når ett brett utbud av service, kultur och inte minst en av västkustens finaste strandpromenader och badplatser på bara några minuter.
Området börjar nu ta form och bli färdigbyggt. Här samsas villor, radhus och bostadsrätter i en härlig harmoni. Här bor du med närhet till service och kommunikationer. Barnen har nära till både förskola och skola. Med goda förbindelser till Helsingborg city blir pendligen enkel och med endast 10 minuter till Väla Centrum har du shopping i världsklass.
Även om brf Miniatyrrosen erbjuder ett stadsnära boende är du inte bara nära city, utan även skogen och friluftslivet är dig nära, med promenadavstånd till naturen - alltid redo för en mysig utflykt.

Ytterligare information


ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt paragraf 20 i Köplagen. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad. Köparen är medveten om att boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas härmed att kontrollera bostadens area innan köpet.

DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER: Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5% av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.
När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Linnea Hultgren

Linnea Hultgren
0737453702
Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Extra kontaktperson

Porträtt av Roger Buske

Roger Buske
0704-80 72 81
Reg. fastighetsmäklare
Utvecklingschef
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Dokument

Följ oss på