Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Tillfälle! Nu erbjuds en gedigen familjevilla med underbar utsikt över Domstens naturreservat samt havsblick mot Danmark. Här bor ni på promenadavstånd till bad, småbåtshamn och härliga promenadstråk. Boendet erbjuder generösa ytor om 7 rum och kök. 5 sovrum, 3 badrum samt stora umgängesytor. Välkomna!

Interiör

Underbara Domsten med de sköna stränderna, de pittoreska fiskebodarna och Bygatans många bevarade korsvirkeshus. I Domsten är det enkelt att trivas året runt. De ljusa månaderna är självskrivna med bad, lättare fiskrätter på lunchen och eftermiddagsavkoppling i hängmattan. De mörkare fyller du med stärkande promenader, njuter av alla de fantastiska restauranger som Helsingborgs guldkust och Kullabygden erbjuder eller varför inte ta dig de få kilometrarna till centrala Helsingborg för att insupa kultur och nöje!

På Fågelsången 28 finner vi denna rymliga villa, där det sköna läget med Domstenskogen som granne skänker en frihetskänsla. Med sju väldisponerade rum samt den lilla gäststugan finns här fina förutsättningar för både umgänge i goda vänners lag och stillsam avskildhet.

Vi tar oss in till en hall med klinkergolv, garderober till avhängning samt spotlight i tak. Härifrån når vi även trappan upp till andra plan.

Vidare in nås en separat avdelning med ett tillbyggt sovrum, grovkök samt utgång till garage. I anslutning finns även ett helkaklat badrum med bastu omgjort 2004.

Det gedigna köket med inredning från HTH bjuder på goda förvarings- och arbetsytor och ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet där de generösa fönsterpartierna skänker härligt ljusinsläpp. I det rymliga vardagsrummet som ligger i vinkel får du plats med såväl större matsalsmöblemang som soffgrupp. För extra mysfaktor samt värmekälla finns en fungerande öppen spis. Från vardagsrummet nås även en av de trivsamma uteplatserna som är utrustat med tak och kan med enkelhet glasas in.

Vidare på entréplan finner vi ett rymligt Master bedroom som har eget helkaklat badrum med badkar samt utgång till uteplats på bostadens framsida samt ett mindre sovrum/kontor med uteplats i öster med utsikt över Domstens naturreservat.

På övre plan finns två sovrum, båda med plats för dubbelsäng, ett duschrum samt ett allrum med öppen spis och utgång till balkongen i västerläge där du kan avnjuta härlig solnedgång samt blicka ut mot sundet.

Välkomna till Fågelsången 28, här finns det plats för livet!

Tvättstuga

Klinkergolv, tvättmaskin (2017 Whirlpool), torktumlare (-05), gaspanna (-13). Utgång till garage och allrum.

Badrum Ovanvåning

Linoleumgolv wc, tvättställ, handdukstork och dusch.

Badrum 2

Klinkergolv och kaklade väggar, spotlights i tak, wc, två tvättställ, bidé samt bubbelbadkar.

Kök

Klinkergolv, köksinredning från HTH. Maskinparken enligt följande: Ugn (Electrolux 2017), diskmaskin (Miele), kyl och frys (Miele), häll (Husqvarna), fläkt (Siemens). Samtlig maskinutrustning från 2004.

Badrum och bastu

Klinkergolv, kaklade väggar, spotlights i tak, wc, tvättställ, handdukstork, dusch samt bastu. Renoverat badrum 2004.

Byggnad

Byggnadstyp: 1½-plansvilla
Byggår: 1992 ombyggt 2010
Grundläggning: Betongplatta, isolerad
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Uppvärmning: Gaspanna från 2013
Ventilation: Mekanisk, FTX
Övrigt byggnad: - Härliga uteplatser i samtliga väderstreck.

- Observera att: Enligt taxeringsinformationen är Boarean 202 kvm och biarea 10 kvm.

- Fiber installerades 2016

Övriga byggnader

- Utöver garage finns också Stuga i trädgården

Driftskostnad

Uppvärming: 22 200 kr/år
El: 8 500 kr/år
VA: 2 890 kr/år
Renhållning: 3 400 kr/år
Totalt: 36 990 kr/år
Kommentar: Driftkostnaden är individuell.

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Fiskstimmet 7
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 4 384 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 2 328 000 kr
Taxeringsår: 2016
Pantbrev: 3 020 000 kr
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/Gemensamhetsanläggning/Servitut: Last, Ledningsrätt: Tele, 1283K-13172 Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 12-IM7-69/801

Närområde

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med buss både söderut mot Helsingborg och norrut mot Viken, Höganäs. Med bil tar du dig till Ängelholms flygplats på ca 30 minuter och drygt en timme till Köpenhamn.

Allmänt

Domsten är ett gammalt fiskeläge beläget vid kusten ca 9 km norr om Helsingborg. Med sina ca 600 invånare finns en småbåtshamn som är byns centrum där man kan både äta lunch och glass om somrarna. Badstranden är mycket populär och det erbjuds både sandstrand och bryggor att doppa sig från. Från vår till oktober finns också "mat och dryck" att njuta vid hamnen i Domsten (Christians Fiskebod).

Närservice

Barnen har två skolor i Laröd att välja på, F-9. Det finns även mataffär, bibliotek, pizzeria mm i Laröd. Sommartid finns både tennisträning och seglarskola i Domsten. Förskola för de mindre barnen finns i Domsten.

Ytterligare information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.
UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Köpare/spekulanter är informerade om sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19 samt vad det innebär. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en auktoriserad besiktningsman. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom, energideklaration etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad.
DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Schablonmässiga uppskattningar förekommer enbart då man inte kunnat få fram verkliga kostnader.
ÖVRIGA KOSTNADER: Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5% på köpeskillingen i lagfartskostnad (stämpelskatt) samt kostnaden för eventuellt uttagande av nya pantbrev som är 2% på pantbrevsbeloppet.
BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer.
BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas.
ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras. När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Linnea Hultgren

Linnea Hultgren
0737453702
Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Dokument

Följ oss på