Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Oxelösund, Stenvik
Trossgränd 1
Boarea: 147 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1556 m2
Rum: 5
 

Magiskt läge - granne med havet!

Här har vi nu nöjet att presentera Trossgränd 1, ett unikt boende utöver det vanliga med sitt fantastiska läge - granne med havet. Här är skärgården och havet tongivande. Huset ligger högt beläget och naturen, havet och himlen tas in från alla håll. På den stora längsgående altanen med söder och sydvästläge njuter du av soliga dagar där du med endast ett badrocksavstånd når ett dopp i havet.

Utomhusmiljön bjuder på en stor grönskande trädgård i nivå där en bred fin trapp leder ned från huset och växthusområdet till trädgårdens nedre del. Här finns gott om plats för sommarens olika aktiviteter som lekar och spel. De övriga små oaserna på olika platser i trädgården bjuder in till rofylld avkoppling.

Villans entréplan inrymmer en välkomnande hall som leder in till en stor öppen planlösning med vardagsrum, matrum och kök i ett sammanhang. Köket har en tidlös design där en köksö delar av mellan kök och matrum på ett stilfullt sätt. Här finns även utgång till altanen och villans andra trapp som leder ned till trädgården genom blandad naturtomt med bergspartier och grönska. Badrum med dusch, tvättstuga med groventré samt sovrum inryms även på detta plan. Övre plan öppnar upp till ett stort ljust allrum med underbar utsikt över havet, ett sovrum, rymligt badrum och ett master bedroom med utgång till den mysiga balkongen under tak. Där njuter du skyddat av utsikten både soliga och regniga dagar. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och genomtänkta renoveringar och har detaljer som bl a snygga praktiska solskydd och fönsternät. Vill du också uppleva Trossgränd 1?

Varmt välkommen på visning av detta havsnära hus!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anette Siljelin
0728-57 02 22 anette.siljelin@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.