Objektet är sålt.
Slutpris: 3 200 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Oxelösund, Centralt Oxelösund
Höjdgatan 2
Boarea: 125 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 65 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1125 m2
Rum: 5
 

Välkommen till "Villa Provence", som Frankrike i Sverige.

Välkommen till Provence, så känns det när du stiger över tröskeln på Höjdgatan 2 i Oxelösund. Det är som att gå in i en annan värld. Här vill du stanna och här vill du bo och bygga din framtid. Tänk att läsa en bok framför brasan, laga mat i köket, ta en tupplur i hängmattan i den hemliga trädgården, lukta på tomaterna i organeriet, sitta i pergolan under vinrakorna och njuta av solens strålar. Det tar aldrig slut utan känslan bara förstärks ju mer av Höjdgatan 2 du ser och upplever.

Här finns i nuläget två sovrum men möjlighet att skapa flera om behov finns. Ett härligt öppet kök som inbjuder till att laga mat och umgås tillsammans. En källare med stora möjligheter till förvaring och att skapa utrymme för det just du önskar. Ett uterum i anslutning till matrummet förlänger säsongen och gör att du kan njuta av solen en stor del av året.
I den fantastiska trädgården finns en frukträdgård, en odlingshörna, ett orangeri, ett utekök, och en liten undanskymd skuggig del där du kan sitta i lugn och ro och filosofera. Trädgården inbjuder till kontemplation och att bara njuta men också till att odla och laga mat. Som om allt detta inte vore nog så finns skärgården med klippor och havsbad och fina promenadstråk bara en liten bit bort. Den nybyggda F-6 skolan, Oxelöskolan, ligger bara några minuters promenad bort likaså matbutiker och vårdcentral.
Se till att boka din plats på någon av visningarna för "Villa Provence". Välkommen!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Christine Ankarswärd
0704-96 65 11 christine.ankarsward@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.