Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Rosenkälla
Snäppvägen 3
Boarea: 92 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 88 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 600 m2
Rum: 5
 

Läge intill skogsallmänning

Bli ägare till en trevligt och välskött familjevilla med byggår 1965. Bra läge mot skogsallmänning. Snäppvägen 3 ligger med ett centralt läge i Rosenkällaområdet i Nyköpings östra del. Mycket trevlig planlösning. Entré med öppen trappa till nedre plan samt två trappsteg upp till ett allrum med utgång till trädgården och uteplats i söderläge. Tillredningskök med matplats, utrustning se nedan. Ljust vardagsrum med parkettgolv samt mycket ljusinsläpp från två väderstreck. Två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Från ett sovrum finns
utgång till uteplatsen. Fiber finns indraget i huset.

Välplanerad källarvåning med bra utrymmen. Två fina sällskapsrum/eventuellt sovrum varav det ena rummet har en vitputsad öppen spis och en häftig bardisk mm. Toalett, utrustning se nedan. Hobby/lekrum. Pannrum med fjärrvärmepump. Tvättstuga, utrustning se nedan. Stort lek- och hobbyrum/förråd. Vidbyggt varmbonat garage. Fastigheten är i behov av renoveringar.

Rosenkälla är ett mycket populärt bostadsområde med blandad byggelse så som villor, radhus och flerfamiljshus. Cykelavstånd till Nyköpings hamnområde och Nyköpings Hus (Slottet) där finns restauranger, caféer. glassbar mm. Där anordnas också mycket trevliga aktiviteter mm. Närhet till stora skogs- och strövområden vid Ekenbergs rekreationsområde med elljusspår för motionsrundor och skidåkning. I Stenkulla och Rosenkällaområdet finns två livsmedelsbutiker, restaurang, café, kvarterskrog, frisör mm. Gång-och cykelavstånd till förskola, grundskola och närhet till gymnasium, apotek och vårdcentral. Nyköping eventcenter, Rosvalla, där finns idrottsanläggning, populärt gym, inom 5 minuters promenadavstånd. Stadsbussen passerar området. Fina cykelvägar finns i området.

Hjärtligt välkomna på visning av 60-talsvillan på Snäppvägen 3.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Margaretha Strömgren
0724-02 80 02 margaretha.stromgren@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.