Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Oxbacken
Ekebobacken 7
Boarea: 165 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 59 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1337 m2
Rum: 8
 

Rymlig familjevilla med avskilt läge och utsikt över takåsarna!

Högst upp i området med underbar utsikt över takåsarna i Oxbacken ligger denna rymliga familljevilla. Huset som ligger på en hörntomt har ett enskilt läge med skog och natur alldeles inpå husknuten. Här bjuds det på en härlig blandning av trädgårds- och naturtomt omgärdad av en vacker vitkalkad stenmur som stärker känslan av avskildhet.
Med skogen, hästhagar och promenadsvtånd till Hovrasjön och Sörmlandsleden har man känslan av att bo på landet. Det är cykelavstånd till mataffär, Påljungshage köpcentrum, skolor medan förskola finns endas ett par hundra meter bort. Oxbacken är ett lugnt område och huset ligger sist på vägen och saknar genomfartsrafik vilket är tryggt för barnfamiljen - inga bilar att oroa sig för!

Väl inne i huset välkomnas vi av en rymlig hall som delas åt tre håll, på vänster sida leder hallen till två sovrum och toalett/dusch och på höger sida ett allrum med förrådsutrymmen, bastu samt tvättstuge- och groventré. Följer vi hallen rakt fram från huvudentrén välkomnas vi in i en trevlig möblerbar passage som leder fram till det stora vackra vardagsrummet med braskamin och matsalsdel. Här är det ljust och trivsamt med en utsökt rymd. Den vackra altandörren från matsalen leder ut till husets trädgård med päron- och äppelträd samt hallon- och vinbärsbuskar. Här finns mycket plats för odling för den trädgårdsintresserade. Här njuter du också av umgänge med familj och vänner vid grillen, med en kopp kaffe på altanen eller kanske på en filt i gräset. Huset har ett fint nyrenoverat kök i moderna färgval och en fin matplatsdel. En trapp leder oss upp till husets andra våningsplan som delar sig i två riktningar, den ena bostadsdelen inrymmer ett allrum och ett inre sovrum med mysiga snedtak och den andra delen har två sovrum, det ena med balkong, två badrum och förråd och från det ena större badrummet kan du kliva ut på en liten balkong med vidunderlig utsikt över Oxbacken!

Säljarna hälsar att "Här på Ekebobacken, i kanske den högst belägna villan i Nyköping (!), har vi haft ett fantastiskt boende. Läget, trädgården, och huset självt har gjort att vi trivts fenomenalt bra. Tomten är till stor del insynsskyddad och solig. På uteplatsen där man sitter helt ostört utan insyn, har vi njutit av många grill- och utekvällar. Skogen ansluter direkt till tomten och där har vi gått många hundpromenader men också plockat mycket blåbär och svamp. Päron och äpplen finns i trädgården liksom hallon, vinbär och vilda smultron. Dessutom finns mycket plats för odling. För den trädgårdintresserade finns stora möjligheter med denna varierande tomt. I trädgården har vi också haft plats för gungor, studsmatta, pulkaåkning och mycket annat och bergknallarna har bjudit in till mycket lek. Det är gott om förvaringsplats i garage och förråd, det är inga problem att få rum med kajaker, cyklar, vinterdäck, skidor, snickarbänk m m.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anette Siljelin
0728-57 02 22 anette.siljelin@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.