Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Oppeby
Smålandsvägen 17
Boarea: 102 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 71 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 788 m2
Rum: 5
 

Villadrömmen med barnsligt bra läge!

Välkommen till villadrömmen med barnsligt bra läge för både stora och små.
Här bor ni med omedelbar närhet till förskola, skola, lekplats och mysiga vandringsleder med kulturminnen runt hörnet.

Denna välskötta fräscha villa saknar ingenting, här är det renoverat och genomtänkt med sobra färgval och sköna trägolv.
Redan i hallen möts vi av en hemtrevlig atmosfär. Hallen är rymlig och ljus och det finns gott om plats för både möblering och avhängning. Det stilrena köket med moderna materialval och angränsande matrum är stort och och inbjuder till matlagning och umgänge för både familj och vänner. Från hallen kliver vi ned ett par trappsteg in ett stort mysigt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från fönsterväggen utmed rummets långsida. På entréplanet finns även två fina sovrum och ett snyggt badrum med dusch. En ljus och fin källartrapp för oss ned till
källarplan där vi hittar husets tredje sovrum, ett större rum med fönster och egen entrédörr. Källarplanet bjuder vidare på en tvättstuga, förråd, en verkstads/ snickeridel och ett pannrum med gott om förvarings yta där även den nya bergvärmepumpen huserar. Källarplanet är fint målat och genomgående trivsamt och fräscht.

Uterummet når vi från vardagsrummet där kan man njuta både av vårens första solstrålar och senhöstens falnande värme. Uterummet leder vidare ut till ett altandäck med trapp ned i den grönskande trädgården. Gräsmattan bjuder in till spel och sommarlekar och vill du sticka fingrarna i jorden ordentligt så är växthuset en välkomnande plats för dig. Här på trädgårdstomten finns flera mysiga oaser, äppelträd och plommonträd. Säljaren vill också slå ett extra slag för rabarbern som är nyplanterad, - Den kommer att bli kanon i år säger hon!

Hjärtligt välkomna på visning av villadrömmen Smålandsvägen 17!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anette Siljelin
0728-57 02 22 anette.siljelin@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.