Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Ekensberg
Anemonvägen 3
Boarea: 142 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 763 m2
Rum: 5
 

Välkommen till fina Anemonvägen 3!

I denna fina och fantastiskt välskötta villa kan du möta solen hela dagen - starta med morgonkoppen på entrésidan och kvällsgrillningen på någon av uteplatserna i sydväst.

Ett fint och lugnt läge i eftertraktade Ekensberg intill återvändsgata och med fina promenad- och motionsspår bara några minuters gång här ifrån. Bostaden har en tilltalande och öppen planlösning med bl a ett rymligt vardagsrum och matrum för stort umgänge, 3 sovrum och ett härligt kök med plats för ett generöst matbord. Här har allt underhållits på ett exemplariskt sätt och trädgården är ljuvlig med sina fruktträd, perenner, planteringar och bärbuskar. Uteplatser finns att välja på för såväl sol som skugga och alla med ogenerade lägen såsom altan under tak, den plattsatta uteplatsen i lä och altandäcket runt hörnet vid masterbedroom.

På fastigheten finns även ett garage med två förrådsdelar varav ett kan inredas till kontor/gästrum om så skulle önskas. Det finns även centraldammsugare. Här bor man även med promenadavstånd till bl a Hjortensbergs badhus, centrum, köpcentrum, skolor och förskolor.

Varmt välkommen på visning av trevliga huset på Anemonvägen 3!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Anna Göthéus
0724-02 80 00 anna.gotheus@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.