Objektet är sålt.
Slutpris: 6 650 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Centralt Väster
Blommenhovsvägen 33B
Boarea: 204 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 980 m2
Rum: 7
 

Villa Troberg till salu!

Fantastiska Villa Troberg till salu!

Varmt välkomna till Villa Troberg på Blommenhovsvägen 33 B! Denna villa har ett mycket bra centralt läge med fina pendlingsmöjligheter. Här finns en fantastisk uppväxt trädgård med såväl blommor som lummig växtlighet. Vackra pergolor med ett flertal uteplatser i alla väderstreck smyckar trädgården och omgiven av grönska med ogenerat läge finns villans poolområde. I fonden av tomten tornar en massiv grönskande bergsvägg upp sig och här samsas vinrankor om utrymmet i bergsskrevorna med bland annat Lewisia, Kryptimjan och Mossphlox. Det ståtliga berget är en unikt vacker bakgrund och belyst om kvällen skapas ett dramatiskt spännande skuggspel.
När vi öppnar dörren till Villa Troberg välkomnas vi in i en rymlig hall som leder in till en öppen planlösning där den sociala ytan delas upp mellan kök, matrum och vardagsrum i fil. Med väl tilltagen takhöjd med takfönster i mat- och vardagsrum skapas en härlig rymd och känsla av öppenhet. Den dramatiska bergväggen alldeles bakom huset blir till vackra tavlor i panoramafönstren. På villans nedre plan finns även två sovrum, en tvättstuga med groventré, klädkammare samt badrum med dusch. På övre plan välkomnas vi av ett härligt allrum med gott om fönster och fint ljusinsläpp. Här finns också tre rymliga sovrum och ett stort dressingroom/kontor som ligger i anslutning till masterbedroom. På villans övre plan hittar vi även en stor härlig spaavdelning med dusch, bad och bastu kombinerad med infraröd värme. Till huset hör ett stort garage med inredd förråds- och verkstadsdel.

Denna magnifika villa har allt man kan önska sig och med väl genomtänkt planlösning och vackra detaljer gör det lätt för familjen att bo och trivas här! Med Nyköpings resecentrum som etablerar sig bor man i ett modernt växande område. Härifrån är det nära till stadens centrum med restauranger och shopping samt naturreservat och mysiga promenadstråk längst Nyköpingsån. Närheten till sjukhuset skapar också unika förutsättningar för den som har sitt jobb där.

Läs mer om den spännande utvecklingen av resecentrum på www.ostlanken.se

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Franchisetagare Anna Göthéus
0155-15 00 01, 0724-02 80 00 anna.gotheus@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.