Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Bryngelstorp
Tuvhättevägen 4
Boarea: 137 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 12 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 493 m2
Rum: 6
 

Idyllen för barnfamiljen!

Välkommen till populära Bryngelstorp och Tuvhättevägen 4 och denna mysiga villa med smart och trivsam planlösning och smakfullt valda ytskikt. Här ges möjlighet att trivas och förverkliga villadrömmen. Bryngelstorp är ett lugnt området och en idyll för barnfamiljen där lekpark och fina naturområden med vackra promenadstråk och naturreservatet Labro ängar finns alldeles runt husknuten. Fritidsaktiviteter på Rosvalla sportarenor finns också på bekvämt gång- och cykelavstånd och med en kort promenad når du till flertalet populära skolor, goda kommunikationer, livsmedelsbutik och restauranger. Det är svårt att bo med en bättre läge än så här knappt 10 min från Nyköpings centrum. Ett superbra läge helt enkelt!

I huset möts vi av ett stiligt och välplanerat boende med smakfulla färgval på såväl väggar som golv. Entréplanet består av en välkomnande rymlig hall, vardagsrum och kök med öppen planlösning och från vardagsrummet finns utgång till baksidan med ett snyggt uterum som leder oss vidare till altandäcket i söderläge. Här njuter du av solen dag som kväll. Villans trädgård gränsar till skogen och det ger en härlig lugn och privat inramning. Här finns gott om plats för umgänge, spring och lek.
På entréplanet finns även ett stort sovrum, ett badrum med badkar och dusch och en separat tvättstuga med groventré som angränsar till köket. Kallare årstider kan du tända en brasa i täljstenskaminen i vardagsrummet och njuta av den sprakande värmen. När vi kliver upp för trappen till övervåningen befinner vi oss i ett trivsamt stort allrum med högt till tak. Takbjälkarna är frilagda ända till nock och det ger en fantastisk rymd. Här finns också två fina sovrum och ett badrum med dusch.
- Här har våra barn växt upp i en trygg och fin miljö och vi har har haft en underbar tid i huset. Det vi har älskat mest av allt är vårt fina läge med med närheten till naturen, att barnen haft nära till såväl skola som fritidsaktiviteter - ett lugnt och tryggt område. Nu när barnen flyttat ut så är det dags för oss att ge oss ut på nya bostadsäventyr och vi säljer nu vårt fina hus och önskar er genom vår mäklare varmt välkomna på visning av vårt hem!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anette Siljelin
0728-57 02 22 anette.siljelin@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.