Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Bryngelstorp
Bryngelstorpsvägen 18
Boarea: 125 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1302 m2
Rum: 5
 

En vacker enplansvilla i Bryngelstorp är äntligen till salu!

En fantastiskt fin väldisponerad enplansvilla är nu äntligen till salu! Här ligger den med ett utsökt läge i Bryngelstorp med skog och natur nära inpå. Här finns gott om rum för det sociala livet såväl som det privata. Villan ligger i vinkel och den sociala delen välkomnar in i en ljus hall och vidare in till en stor öppen planlösning. Här ryms ett snyggt praktiskt kök med vackra materialval och runt köksön hänger man gärna medan familjekocken tillreder maten. Angränsande till köksdelen öppnar sig ett spatiöst mat och vardagsrum med sobra färgval som ger den sociala delen en vacker atmosfär.
Stora skjutbara glaspartier leder ut från vardagsrumsdelen till altanen på husets baksida där ett trädäck utgör en fin grund till inredningen för utemiljön. En stor platsbyggd grill och ett utekök ger möjlighet för mysiga grillkvällar. Altanen ligger delvis under tak och omslutet av berget som bildar en vägg med en insynsskyddad känsla. Ett par trappsteg upp från altanen finns en stor fin pergola som välkomnar till både middagar och fest och här ryms både släkt och vänner. Fina gräsytor för både lek och aktiviteter finns för hela familjen på båda sidor om huset.

Villans andra vinkel inrymmer fyra fina sovrum och ett väl tilltaget badrum där även tvättmaskin och torktumlare får gott om plats. På husets uppfart parkerar du familjens bilar och här finns även ett garage med angränsande förråd.

Varmt välkommen på visning av fina Bryngelstorpsvägen 18!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anette Siljelin
0728-57 02 22 anette.siljelin@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.