Objektet är sålt.
Slutpris: 1 900 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Arnö
Kamomillgången 34
Boarea: 124 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 5 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 223 m2
Rum: 6
 

Friköpt, trevligt gavelradhus med renoveringschans i barnvänliga kvarter på Arnö!

Välkommen till detta välplanerade och trevliga radhus från 1979 i två plan på barnvänliga Arnö. Huset bjuder in till både vardagsliv och middagsbjudningar. Denna bostad har två uteplatser så du kan njuta av solen på både för- och eftermiddagen, varför inte avnjuta ditt morgonkaffe på farstukvisten eller grilla till kvällen? Det är välplanerat kök samt två riktiga badrum; ett på varje våningsplan.

Planlösningen är trevlig och på nedre plan är det ett kök med anslutande tvättstuga samt badrum och ett stort vardagsrum med uteplats i rakt läge mot söder. På övre plan finns det ett badrum, en klädkammare samt fyra sovrum i olika storlekar. Dessutom har det ena sovrummet balkong som vetter ut över den bakre uteplatsen. Bostaden har allmänt ett behov av uppfräschning av ytskikt, kök och åtminstone ett av två badrum.

Området är barnvänligt med begränsad biltrafik och med endast en kortare promenad till välsorterad affär. Ett stenkast bort ligger Janstorpsskogens naturreservat, samt närhet till Strandstuviken badplats, skolor och förskolor på ett bekvämt avstånd. Låga driftskostnader i välskött samfällighetsförening. Säljaren har för avsikt att teckna doldafel-försäkring efter genomförd affär - allt för köparens trygghet!

Radon är uppmätt med mycket gott resultat: 61 Bq/m³/år. Bostaden är förbesiktad för köparens trygghet och säljaren kommer efter avslutad affär teckna doldafel-försäkring.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0155-15 00 05, 0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.