Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Arnö
Kamomillgången 39
Boarea: 124 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 5 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 224 m2
Rum: 5
 

Friköpt, ljust och trevligt radhus i barnvänliga kvarter på Arnö!

Välkommen till detta välplanerade och trevliga radhus anno 1979 i två plan på barnvänliga Arnö. Huset bjuder in till både vardagsliv och middagsbjudningar. Denna bostad har två uteplatser så du kan njuta av solen på både för- och eftermiddagen, varför inte avnjuta ditt morgonkaffe på farstukvisten eller grilla till kvällen? Det är ett fint välutrustat kök med komplett utrustning och två riktiga badrum; ett på varje våningsplan.

Planlösningen är ljus och trevlig och på nedre plan är det ett fint kök med anslutande tvättstuga samt badrum och ett stort vardagsrum med uteplats. På övre plan finns det ett badrum, en klädkammare samt fyra sovrum i olika storlekar. Dessutom har det ena sovrummet balkong som vetter ut över den bakre uteplatsen. Det finns några anmärkningar i besiktningen som bör åtgärdas.

Området är barnvänligt med begränsad biltrafik och med endast en kortare promenad till välsorterad affär. Ett stenkast bort ligger Janstorpsskogens naturreservat, samt närhet till Strandstuviken badplats, skolor och förskolor på ett bekvämt avstånd. Låga driftskostnader i välskött samfällighetsförening. Säljaren har för avsikt att teckna doldafel-försäkring efter genomförd affär - allt för köparens trygghet!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@vaningen.se