Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Nävekvarn
Ängsvägen 5
Boarea: 69 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 69 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 806 m2
Rum: 5
 

Charmig enplansvilla med källare i sommarvackra och barnvänliga Nävekvarn - nära till bad och sjö!

Välkommen till denna charmiga och väl underhållna enplansvilla med källare i sommarvackra och barnvänliga Nävekvarn! Denna bostad - disponerad som en trerumslägenhet i övre plan har trevlig planlösning och stor inbyggd uteplats samt kök, vardagsrum och två sovrum. I källaren finns ett extra sovrum, ett allrum, pannrum, förråd och en verkstad/fd garage. Bostaden är i övergripande bra skick men några saker går ändå att förbättra som exempelvis värmekälla.

Trädgården är lummig och uppväxt med riklig grönska som ger både skuggiga och soliga miljöer. Här finns det möjlighet att både njuta av sommaren och svalka. Möjlighet att inordna odlingslådor för den som vill det. Kort cykelväg ner till vackra Nävekvarns hamn med vackra bad och naturupplevelser. Bostaden är förbesiktigad och radon är uppmätt under gränsvärdet (korttidsmätning) Välkommen att anmäla dig på visning i augusti!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.