Objektet är sålt.
Slutpris: 5 500 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Ystad, Sjörup
Snårestadsvägen 507
Boarea: 208 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 2.01 hektar
Rum: 6
 

Proffsig, lättskött, hästgård med havsnära läge på den skånska Sydkusten

Mycket trevlig och proffsig hästgård vackert belägen i pittoresk by på den skånska Sydkusten med närhet till Ystad och havet. Enskild infart leder upp till den trevliga mangårdsbyggnaden om 208 kvm boyta i 1,5-plan. Vacker stor trädgård omgärdar huset och skapar "privacy" mot hästanläggningen. Anläggningen består av nyare stall med bl.a. 7 boxar, sadelkammare och spolspilta. Skrittmaskin och upplyst ridbana. Större garage och förråd. Anläggningen nås såväl från huvudinfarten som med separat infart. 2,1 hektar mark med flera hagar rejält och ordningsamt stängslade. Hela anläggningen är mycket lätthanterlig och enkel att sköta.
Bostaden är mycket charmig med attribut såsom högt i tak och rum fil. Två entréer - en huvudentré och en vardagsentré. Båda rymliga och med vackra trappor som leder upp till andra våningen. Det stora lantköket som är husets centrum är beläget ut mot trädgården, hagarna och stallarna. Här kan man äta frukost och titta på hästarna i hagen. Vardagsrummet och matsalen ligger i fil med vackra trägolv och högt i tak. Det gemytliga biblioteket med kamin är vilsamt och rymligt. Helkaklat wc/dusch på nedervåningen och tvättstuga i källaren. Ovanvåningen nås via två trappor och här finns tre bra sovrum samt helkaklat badrum. Vacker parkliknande tomt med stora gröna ytor, trädomgärdad infart och singelbeklädd uppfart. I vinkel till Mangårdbygganden ligger ett stort garage och förrådsbyggnad. Varmt välkommen på visning!
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.