Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vellinge, Vellinge
Cypressgatan 15
3 695 000 kr som utgångspris
Boarea: 73 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 7 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 310 m2
Rum: 2
 

Mysig enplansvilla med fräsch interiör i Vellinge

Välkommen hem till lugna och trivsamma Cypressgatan 15. Här stiger du in i ett hus med stil och charm.
Köket är öppet med härliga ytor och fina val av material och färg. Vidare bjuder huset på ett rymligt vardagsrum med utgång till den mysiga och privata trädgården där det finns utrymme för både matplats, soffgrupp och aktivitet på gräsmattan. Närhet till skolor, restauranger och butiker.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Alexander Nilsson
0704-15 20 90 alexander.nilsson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Kök:

På Cypressgatan stiger du direkt in i husets hjärta - det stora härliga köket där det känns naturligt att slå sig ner runt matbordet. Maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn i behaglig arbetshöjd, inbyggd mikrovågsugn, diskamskin samt kyl och frys (allt från 2019). Luckorna är släta och mattvita och har kombinerats med en grå bänkskiva i laminat. Stänkskyddet består av snyggt liknande kakel som går hela vägen upp till taket.
Väggarna är vita och på golvet vilar ljusgrått klinker.

Vardagsrum:

Vidare in ligger det rymliga vardagsrummet som vetter ut mot husets trädgård. Rummet är stort och får härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna i vinkel och från dörren ut mot den stenbelagda uteplatsen. I detta rummet är väggarna målade i harmoniska vita och gröna toner, som matchas snyggt med det ljusa parkettgolvet i ek. I dagsläget nyttjas en del av rummet även som en sovalkov där rummet är avdelat med industriglas.

Sovrum:

Sovrummet andas lugn och harmoni. Idag används sovrummet som barnrum men här ryms även enkelt en stor dubbelsäng. Rummet ger dig också gott om förvaring i garderoberna längs den ena väggen. Väggarna är målade beige ton som matchas fint med ekparkettgolv.

Badrum:

Badrummet är rymligt och bjuder på ett högt sittande fönster som ger fint ljusinsläpp. Här finns dusch med svängdörrar, tvättställ med kommod i vitt samt wc. På golvet ligger en ljusblå plastmatta och kaklade väggar i ljusa toner.

Groventré/tvättstuga:

Från köket når du den praktiska groventrén där den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren (2019) samsas med en bra arbetsyta med vask och ytterligare skåpsförvaring. Härifrån når du också baksidan och porten ut mot carporten. Golvet har en grå heltäckningsmatta och väggarna en vit våtrumstapet.

Trädgård:

Baksidan av huset bjuder på en inhägnad och insynsskyddad trädgård, med gräsmatta, stenbelagda ytor med plats för mysiga sittmöbler, bord och stolar.
På framsidan finns en stenbelagd uteplats med små grässtäppor som fint ramas in av ett trästaket.

Parkering:

Till huset finns en carport med plats för en bil. Intill carporten finns ett isolerat förråd med mycket plats för säsongssaker och trädgårdsvertyg. På uppfarten finns det plats för ytterligare en bil.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.