Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Vellinge, Vellinge
Klockaregatan 12
Boarea: 215 m2
areakälla: faktisk uppmätn.norm SS 021053
Biarea: 21 m2
areakälla: faktisk uppmätn.norm SS 021053
Tomtarea: 1853 m2
Rum: 6
 

Extraordinär byggmästarvilla med enastående poolområde!

Här ges en unik möjlighet att förvärva en elegant villa med fantastiskt poolområde och en genomgående smakfull interiör. Villan är ritad med öppen planlösning vilket innebär genomgående stora ytor, de stora fönsterna ger ett förträffligt ljusinsläpp och tillsammans skapas en luftig och härlig atmosfär.

Villan erbjuder fyra sovrum varav ett är fantastiskt beläget i ena flygeln med egen utgång till poolområdet, ett vardagsrum i direkt anslutning till det påkostade köket, två generösa badrum samt en trädgård som saknar motstycke med både pool, spabad, stort orangeri och en mysig eldplats i lummig miljö.

Ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett hus för den som önskar det lilla extra. Husets läge med närhet till både skolor, bra kommunikationer och en härlig grönskande omgivning är ytterligare anledningar till varför det här är ett helt optimalt boende.

Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Marcus Pettersson
0704-80 72 81 marcus.pettersson@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.