Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vellinge, Hököpinge
Tolvevägen 58
9 995 000 kr som utgångspris
Boarea: 375 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 34 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 2482 m2
Rum: 9
 

Möjligheternas gård i Hököpinge

På fantastiskt naturskönt läge mitt ibland vidsträckt åkermark vill vi presentera denna underbara gård. Klockgården som gården heter besår av tre längor om totalt 375 kvm boarea där den äldsta delen är från början av 1800-talet. Här finns mycket historia att berätta, som t ex klockan som än idag sitter kvar på taket som förr användes för att kalla in drängar och pigor till aftonsmaten. Fungerar än idag! Bakåt i tiden har det bedrivits lantbruk, läkarpraktik samt utbildningsverksamhet. Husets storlek gör att det erbjuds många möjligheter. Varför inte Bed and Breakfest, generationsboende eller tonårsboende. Utvändigt avnjuts en underbar trädgård med buskar, träd och planteringar som omsluter huset på ett fint sätt och hänförande vyer över det skånska landskapet och en härlig pool adderar till livskvalitén. Det bästa av allt är den lugna och fridfulla atmosfären som omger denna gård. Här kan man verkligen koppla av och njuta av naturens lugn och tystnad, samtidigt som man har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och kommunikationsförbindelser.

Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Liselott Åström
0709-98 79 39 liselott.astrom@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Entréplan:

Hall/entré: Klinker och målade väggar. Här erbjuds bra förvarings- och avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

Kök: Klinker och målade väggar. Köket är stilren och lantlig stil med ljusgråa luckor som kombineras fint med den ljusa bänkskivan i granit. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (2020), kyl och frys i fullhöjd (2017), integrerad diskmaskin (2020), vinkyl (1999), inbyggd ugn (1999) och mikrovågsugn (2015). Köket är rymligt och invid kan vi med lätthet möblera ett middagsbord för såväl familj som vänner.

Vardagsrum: Ekparkett och målade väggar. Vidare in når vi det generösa vardagsrummet med plats att möblera en härlig soffa, ett par sköna fåtöljer och mer därtill. Det härliga ljusinsläppet, den otroliga takhöjden med öppet i nock och vackra takbjälkar gör detta rummet till något alldeles särskilt och kaminen fulländar rummet på ett fint sätt.

Gästtoalett: Klinker på golv och kaklade väggar. Här är inrett med wc och handfat.

Grovkök: Klinker på golv och kaklade väggar. Här är utrustat med vask, tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp och bra förvaringsmöjligheter. Intill tvättrummet finns bastu och dusch.

Från hallen når vi den äldsta delen av huset, denna länga kan om önskas användas som affärsverksamhet, generationsboende eller uthyrning. Egen ingång.

Kontor: Parkett och målade väggar. Rymligt rum som kan möbleras utefter behov och önskemål.

Kök: Klinker på golv och målade väggar. Köket är utrustat med två spisplattor, kylskåp, vask och mikrovågsugn och det finns plats att möblera ett matbord för minst 4 personer.

Sovrum 1 och 2: Oljade furugolv och målade väggar. Här finns även två rum som kan möbleras utefter behov och önskemål och rummen passar utmärkt att användas som sovrum eller kontor.

Badrum: Klinker på golv och kaklade väggar. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegelskåp och dusch.

Ovanvåning:

Allrum: Parkett på golv och målade väggar. Ovanvåningen nås både från trappan i hallen samt trappan i vardagsrummet. Här får en trevlig soffgrupp plats och ytterligare möblemang utefter önskemål.

Sovrum 3: Parkett på golv och målade väggar. Husets master bedroom är väl tilltaget och här finns plats att möblera dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblemang utefter önskemål. Rummet utmärker sig med målade bjälkar i taket, en trivsam kamin samt ingång till eget badrum.

Sovrum 4: Parkett på golv och målade väggar. Sovrummet är i bra storlek och här finns plats att möblera säng, skrivbord och möbler för förvaring.

Badrum: Klinker på golv och kaklade väggar. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegel och badkar.

Gästtoalett: Plastmatta på golv och målade väggar. Här är inrett med wc och handfat.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.