Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vellinge, Hököpinge
Tolvevägen 90
Boarea: 180 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1.32 hektar
Rum: 7
 

Underbart belägen hästgård med fria vidder!

Ekrosgården är en certifierad säker hästgård i ett naturskönt skånskt landskap där livet på landet erbjuds av bästa klass. Här finns plats för flera hästar och ägorna är stora med både trädgård och paddock! Boningshuset har tilltalande attribut såsom mysiga vinklar, 4 sovrum, HTH kök, kamin. Ytorna är råa och putsade!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

På landet med fria öppna vidder, men ändå nära med korta pendlingsavstånd finner vi denna mycket tilltalande hästgård. Ett drömboende på landet! Avstånden är som sagt nära och en vy över fälten ger utsikt både mot bron och Turning Torso. Malmö är bara några minuter bort samtidigt som livet på landet hägrar här. Vi passerar Hököpinge Kyrkby och tar vägen upp på Tolvevägen. Här längs med vägen finner vi flera gårdar som vi passerar. Längst ner och med vändplan finner vi Tolvevägen 90, Ekrosgården. Här möter fåren upp och lugnet känns omedelbart!

Gården ger sig till känna bakom ett vitt staket och har trevliga utemiljöer runtom. Då villan går i vinkel blir det en naturlig inramning på framsidan. Här finns gräsmatta, snirkliga gångstigar och rabatter där rosorna även får ge plats till vårlökar av alla de slag. På framsidan finns också en generös grusad uppställningsplats för flera bilar. Dubbelgarage med isolerad sadelkammare ligger i direkt anslutning. Baksidan erbjuder generös gräsyta innan häcken och väl upplyst paddock tar vid. Här finns ytor att röra sig på både för den som vill rida som för den som vill vila. I anslutning till den asfalterade vändplanen finns en grusad gårdsplan för hästtransport och lastbilsleveranser av foder och spån, detta ligger i direkt anslutning till stallbyggnaden. Här finns boxar för tre hästar. Foderkammare i separat byggnad underlättar!

Vi går in i huset via huvudentrén som ligger i husets vinkel på framsidan. Vi möts av en rymlig och möblerbar entré. Klinkers på golv möter vitputsade råa väggar. Direkt till vänster finns ett mycket fint helkaklat badrum med stora ytor. I denna del av huset erbjuds på bottenvåningen flera utgångar, dels genom tvättstugan och dels genom ett tillbyggt omklädningsrum. Dessa rum ligger i anslutning till varandra och tillbyggnaden är gjord för att underlätta vardagsbestyren. Men för den som vill och önskar kan detta rum lätt göras om till ett kontor eller sovrum. I tvättstugan finns möjlighet för alla tvättfaciliteter både i vanlig tvättmaskin som i Wascator. Klädkammare kompletterar! I denna del av huset finns även en trappa upp till ovanvåningen. Här finner vi två rum på var sin sida om en mindre hall. Furugolv och ljusa sidoväggar med fönster på gaveln ger en mysig och ombonad känsla i rummen.

Andra sidan av husets bottenvåning utgör en stor sällskapsdel där kök av rymligt mått från HTH möter upp. Köksinredningen är inredd i ett U och ger gott om förvaring och avställningsytor såväl som öppenhet in mot vardagsrumsdel. Altandörr finns också ut mot stensatt uteplats i rätt läge. I köksdelen följer klinkersgolvet med ifrån entrén medan vi i vardagsrumsdelen möter björkparkett. Vardagsrummet är stort till ytan och genom sina fina vinklar med centralt placerad kamin finns möjlighet för flera möbleringsalternativ. Flera fina fönster med djupa fönsterkarmar och bjälkar i tak ger rummet karaktär. Vid trappan upp till andra våningen visas ytterligare en tilltalande detalj i form av ett gammalt fönster i innerväggen.

På andra våningen i denna vinkeln av huset finner vi två sovrum till. På var sin sida av ett allrum med kupa finner vi sovrummen. Allrummet är målat som en krispigt grön sommaräng för att fånga in naturen utanför. Badrum som erbjuder möjlighet till härliga badstunder finns även placerat här. Master Bedroom ligger vänt mot baksidan där fin utsikt över ägorna ges. Varmt välkomna på visning till ett drömboende på landet, för såväl människa som häst!

Kök:

U-format kök med öppenhet mot vardagsrum. Gott om avställningsytor runt om och i skåpsinteriören med luckor ifrån HTH. Trevligt fönster ovan vask. Cylinda kyl och frys, varmluftsugn AEG, fläkt, diskmaskin Electrolux 2012, microvågsugn ingår.

Badrum:

På bottenvåningen finns ett helkaklat badrum i vitt med svarta smakfulla detaljer. Tvättställ med underhängande skåp för gott om förvaring och avställningsyta. Separat duschhörna med avskiljande vägg. Handdukstork och Wc.

Badrum:

På ovanvåningen intill Master bedroom finns ett badrum med klinkers på golv och våtrumsväv. Härlig ton i turkosblått. Badkar, Wc, tvättställ.

Tvättrum:

Tvättstuga med klinkers på golv och vita väggar. Rymlig klädkammare finns i anslutning till rummet. Tvättmaskin 2011, torktumlare, Wascatormaskin Electro Helios som säljaren använder för att tvätta hästsaker i. Kalk/järn filter till vattnet. Här i tvättstugan finns även jordvärmeanläggningen placerad.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.