Objektet är sålt.
Slutpris: 4 200 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Lund, Veberöd
Sjöbovägen 67
Boarea: 156 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 40 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1259 m2
Rum: 6
 

Stilrent och hög charmfaktor med härliga sällskapsutrymmen både ute och inne!

Välkommen till populära Veberöd och ett välplanerat boende som är något utöver det vanliga. Denna underbara 30-talsvilla om hela 156 kvm boyta har stort garage, växthus, redskapsbod och underbart arrangerade "uterum" samt pergola med platsbyggt utekök i gediget trä. Stor plan trädgårdstomt med kultiveringslådor och gott om plats för lek. Här bor man på ett centralt läge i Veberöd med närhet till både natur, service och goda buss kommunikationer.

När vi svänger in på uppfarten från Sjöbovägen så får man ett modernt och charmigt intryck av den vitputsade fasaden som har snygg ytterbelysning. En rejäl tomt på framsidan gör att huset ligger en bit in från vägen. Uppfarten har gott om plats för flertalet bilar med snyggt marktegel. Huvudentrén ligger på husets östra sida och väl inne möts vi av en praktisk entré och hall med goda förvaringsmöjlighet. I stort sett hela huset har moderniserats och renoverats av nuvarande ägare till ett hem att trivas i. Läckert kök som har öppet in mot välkomnande vardagsrum. Nybyggd matsal med härliga fönsterpartier, två sovrum och helkaklat badrum med vacker sjösten samt tvättstuga/pannrum avslutar entréplan. Detta kompletteras med en övervåning som har allrum med fransk balkong, stort sovrum och toalett. Detta hus får Du inte missa - välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Partner & Jur kand Ann-Charlotte Ljungström
0734-40 21 89 ac.ljungstrom@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.