Hässleholm, Skyrup
Kanotvägen 3
2 295 000 kr utgångspris
Boarea: 145 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 769 m2
Rum: 6
 

Nu har ni möjligheten att förvärva ett mycket fint hus på bra läge i Skyrup med närhet till golfbanan. Bostaden kan användas som såväl permanent boende som fritidshus. Driftskostnaderna här är beräknade på året runt boende.
Bostaden erbjuder smakfullt Ballingslövskök, ljust och fint allrum med kamin, fyra sovrum, två badrum samt tvättstuga. Har man inte behov av ytan på övre planet så kan man bo endast på entréplanet där det finns kök, badrum, tvättstuga, sovrum samt allrum.

På tomten finns garage med förråd och stort trädäck i anslutning till köket och vidare allrummet. Utöver detta finns en mysig oas med spa-bad och intilliggande soldäck.

Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Onsdag 31 Maj
17:00 - 18:00
Välkomna att boka visning!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Entréplan:

Hall:

Ljus och fin hall med inbyggda garderober samt utrymme för att hänga av sig ytterkläderna. Ljusa väggar och mörkare golv. För ökad komfort finns här golvvärme installerad.

Badrum:

Trevlig badrum som renoverats 2017 av fackman. Våtrumsmatta på väggar och golv. I badrummet finns dusch med glasväggar, handfat med kommod samt toalett.

Tvättstuga med groventré:

Från uppfarten nås entrén till tvättstugan. Här finns våtrumsmatta på väggar och golv. Maskinell utrustning så som tvättmaskin, torktumlare samt varmvattenberedare.

Kök:

Stort öppet Ballingslövs-kök som renoverats 2017. Smakfulla ljusgråa luckor möter träliknande kakel och slitstark bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning så som kyl, frys, diskmaskin, häll, ugn samt fläkt. Här finns gott om avställningsytor och förvaringsmöjlighet i såväl under som överskåp samt köksö med sittplats. Från köket nås det stora trädäcket och vidare trädgården med ute-spa.

Allrum:

Ljust och fint allrum med plats för matgrupp alt soffgrupp. Parkettgolv och ljusa väggar. Här kan man med fördel spendera mysiga hemmakvällar framför brasan. Från allrummet nås den andra uteplatsen.

Sovrum:

Rymligt sovrum som idag används som lekrum. Här finns palts för säng och skrivbord samt förvaringsmöbel. Inbyggda garderober finns för bra förvaringsmöjlighet. Ljusa väggar och laminatgolv.

Ovanvåning:

Allrum:

Allrum med plats för den större soffgruppen. Ljusa väggar och laminatgolv. Från allrummet nås balkongen.

Sovrum:

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Väggarna har en blå nyans och på golvet finner ni ett ljusare laminatgolv.

Badrum:

Badrum med ljusare plastmatta på väggar och golv. Här finns dusch, handfat med kommod samt toalett.

Sovrum:

Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Naturfärgade väggar och ljusare laminatgolv.

Sovrum:

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Väggarna har en grön nyans och golvet är ett ljusare laminatgolv.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.