Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Tygelsjö
Vapenhusgatan 18
4 650 000 kr som utgångspris
Boarea: 114 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 225 m2
Rum: 5
 

Väldisponerat radhus med mysigt uterum på lugn återvändsgata.

Välkomna till trivsamma Tygelsjö och detta välplanerade radhus med två härliga uteplatser och uterum. Interiören bjuder på generöst vardagsrum med utgång till trädgården på baksidan samt inbjudande kök varifrån man når det trevliga uterummet. Här erbjuds även fyra utmärkta sovrum, rejäl klädkammare och två helkaklade badrum. Smidigt med carport i anknytning till bostaden och ett större förråd. Perfekt för barnfamiljen med den ultimata planlösningen, ett familjevänligt område och att skolor, affärer och kommunikationer finns inom bekvämt gångavstånd. Det här är ett hem som måste upplevas på plats!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i garderob. Här bjuds vi på vackert parkettgolv och ljusa väggar.

Kök:

Direkt till höger finns det rymliga köket med inredning i trä, snygg arbetsbänk i granit med kakel ovanför och rostfria vitvaror. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin från Siemens och mikro, spishäll, ugn från Electrolux samt fläkt. Här erbjuds bra med förvaringsmöjligheter, liksom plats för ett matbord och på golvet finner vi grå klinker och väggarna är vita med en fondvägg i tegel. Via skjutpartiet når man uterummet. Golvvärme.

Vardagsrum:

Underbart vardagsrum med strålande ljusinsläpp från stort vinklat fönsterparti och terrassdörr ut till trädgården på baksidan. Rummets storlek möjliggör enkel möblering med både soffgrupp och sköna fåtöljer om man så önskar. Här åtnjuts vackert parkettgolv, ljusa väggar och snygg fondvägg.

Uterum:

I anknytning till köket finner vi detta underbara uterum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och skjutdörrar. Här kan många samsas runt matbordet och avnjuta måltider under svala sommarkvällar. Snyggt klinkergolv och takspotlights.

Badrum:

Helkaklat och modernt badrum i stilrena färger renoverat 2014/2015. Badrummet är utrustat med vägghängd toalett, handfat med kommod, spegel och dusch med glasbetongvägg. Golvvärme.

Tvättrum:

Från köket når man bostadens väldisponerade tvättrum med klinker på golvet samt tvättmaskin och torktumlare från Miele (2021).

Sovrum:

En trappa upp finner vi detta sovrum som gör sig utmärkt som TV-rum med plats för soffgrupp och tv-bänk. Här njuter vi av härligt ljusinsläpp, vackert parkettgolv och vita väggar.

Sovrum:

Rymligt och ljust sovrum med parkettgolv och ljusa väggar samt utrymme för dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Sovrum:

Det perfekta barnrummet erbjuder strålande ljusinsläpp, vita väggar och parkettgolv. Här inryms med lätthet både säng och skrivbord om man så önskar.

Sovrum:

Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Sovrummet går alldeles utmärkt att även använda som kontor/gästrum.

Badrum:

På detta våningsplan finner vi bostadens andra badrum också detta renoverat 2014/2015. Badrummet är helkaklat i moderna färger såsom vitt och beige och är utrustat med badkar, vägghängd toalett, handfat med kommod, skåp och spegel med belysning. Golvvärme.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

Radhus

Tillträde:

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plansradhus

Byggnadsår:

1993

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Tegel

Utvändigt plåtarbete:

Plåt - alu

Uppvärmning:

Gas

Ventilation:

Mekanisk (endast frånluft)

Övrigt:

Säljaren har informerat om följande:
- Uterum byggdes 2012.
- Trappan/panel är renoverad runt 2012.
- Badrummen är renoverade 2014.
- Jordfelsbrytare är installerad.

I köpet ingår garderob i två av sovrummen samt garderob i hall.

Larm ingår inte i köpet.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 91 kWh/m²/år
Energiklass: C
Primärenergital: 95 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 8 392kWh/år
Datum: 2022-05-31

Övriga Byggnader

Uterum (2012) och isolerat förråd.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Uppvärmningskostnad:

12 600 kr/år

Elkostnad:

20 633 kr/år

Vägsamfällighet:

6 600 kr/år

Renhållning:

2 190 kr/år

Försäkring:

5 000 kr/år

Total driftkostnad:

47 023 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (55 897)

Kommentar:

Uppvärmning gas förbrukning är 8 409 kWh/år.
Vatten- och avloppskostnad ingår i samfällighetsavgiften. Kabel-tv och bredband ej inkluderat.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Fjärdingen 39

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Malmö Fjärdingen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Malmö Fjärdingen S:1

Samfällighet Byalyckan, vatten ingår i avgiften.

Avtalsservitut Ledningar Mm
Last: Avtalsservitut: Ledningar Mm, 12-IM1-92/19691.1
Last: Ledningsrätt Gas, 1280K-114/2005.5

Planbestämmelser:

Detaljplan Fornlämning (1 st)

Tomtarea:

225 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Härlig mindre trädgård med vackra planteringar och två underbara uteplatser, varav en i öster och en i väster. Stort förråd och uppställning för bil i carport.

Pantbrev:

Totalt antal: 1 st
Total summa: 3 910 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 794 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 030 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1993

Taxeringsvärde:

1 764 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Gemytlig tätort belägen på Söderslätt i Malmö kommun. Här bor man företrädesvis i radhus eller villa men bostadsrätter förekommer även det. En lugn och trygg förort till Malmö omgiven av det vackra skånska landskapet gör att barnfamiljen gärna flyttar hit. Tillgången till grönområden är ytterligare en positiv egenskap, inte minst för barnen som kan vara ute och leka. I närheten ligger Tygelsjö skola med tillhörande idrottshus samt många bra dagis. Således blir barnens väg till skolan aldrig lång!

För den som gillar att vara ute och motionera eller bara njuta av naturen erbjuds det utmärkta promenadmiljöer. Tennisbanor och en idrottsplats är även det i närheten. För de lite längre promenaderna finns en skåneslätt alldeles utanför samhället.

Förbindelserna är just en av alla fördelar. Med bil går det snabbt till den yttre ringvägen som bland annat tar dig över Öresundsbron och vidare mot Köpenhamn. Från den yttre ringvägen når man med enkelhet Malmös olika stadsdelar. Har man inte tillgång till bil så finns det väldigt bra bussförbindelser att tillgå.

Närservice så som mindre livsmedelsbutik, pizzeria och bageri finns inom promenadavstånd. Svågertorp med dess rikliga utbud av butiker är bara några minuters bilfärd bort. Under de varmare årstiderna kanske det passar bättre med en cykeltur då det enbart tar 10 minuter. Här finns flertalet byggvaruhus, detaljhandel varuhus, elektronikbutiker och en hel del andra bra butiker att besöka.

Som ägare av ett husdjur så kan det kännas tryggt att ha nära till veterinären. Här finns en bra veterinär som är en smådjursklinik och ligger beläget i samhället. Här tar man emot hundar, katter, fåglar och mindre däggdjur.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.