Trelleborg, Trelleborg
Clementsgatan 8
4 295 000 kr utgångspris
Boarea: 136 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 68 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 547 m2
Rum: 5
 

Fantastisk villa på centralt läge!

Välkommen till denna pampiga 30-talsvilla i centrala Trelleborg med tidsenliga attribut och utrymme för hela familjen. Denna före detta flerfamiljsbostaden erbjuder sociala ytor som ackompanjeras av privata utrymmen i form av flertalet bra sovrum på ovanvåning samt vindsvåning. Ett otroligt charmigt hem för den som söker att karaktärsfullt boende på lugnt läge i stan. Bostaden har även en stor trädgård som skyddas från insyn av växtlighet. Du bor med närhet till såväl närservice, skolor som kollektivtrafik. Upplev detta fantastiska boende på plats, vi ses på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Filip Billhäll
0732-66 66 64 filip.billhall@vaningen.se

Visningar.

Måndag 22 Augusti
18:00 - 18:30
Anmälan krävs
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Entré:

Du öppnar den gedigna, vita ytterdörren och kliver in på mörkt klinker med golvvärme. Entrén är pampig och tidsenlig. Här är väggarna vita.

Vardagsrum:

Vidare i vardagsrummet möts du av ett trevligt ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Optimala sociala ytor med bra storlek tillsammans med en väl tilltagen takhöjd och takrosett. Charmigt parkettgolv och ljusa väggar i sober ton.

Matsal:

Vacker matsal beklädd med vita träpaneler som går mot röda väggar. Här kan du avnjuta goda middagar till såväl vardag som till fest. Gott om utrymme för större matgrupp och skåp. Även här ligger ett parkettgolv.

Kök:

Rymligt och stilrent kök med gott om arbetsytor samt mindre matplats. Kvik-kök från 2005 med vita luckor som går mot bänkskiva i trä och rostfria detaljer. De vita ytskikten går stilfullt ihop med det mörka klinkergolvet med golvvärme. Maskinpark bestående av kyl/frys från Cylinda, spishäll, ugn från Cylinda, diskmaskin från Cylinda och köksfläkt från Gorenje.

WC:

Snygg gästtoalett renoverad 2005 med mörk klinker och vitt kakel. Interiör bestående av vägghängd wc, handfat med kommod och spegel med belysning. Finns golvvärme.

Allrum:

Efter att ha gått upp för den otroliga stentrappan kommer du till ett trevligt allrum. Väl tilltagna ytor med ett fint ljusinsläpp och balkong. Väldigt charmigt brädgolv går mot ljusa väggar. Rummet kan göras om till sovrum.

Sovrum 1:

Det trevliga brädgolvet finner vi även i sovrummet där det finns gott om plats för en stor dubbelsäng. Inbyggda garderober tar hand om din förvaring.

Sovrum 2:

Vidare till det andra sovrummet som idag disponeras som kontor. Generösa ytor för möblemang efter behov. Brädgolv och ljusa väggar.

Badrum:

Badrummet på ovanvåningen är väl tilltaget och helkaklat med schackrutig klinkers och vitt kakel. Badrummets interiör består av wc, handfat, duschkabin och handdukstork. Finns golvvärme.

Vind/sovrum 3:

Inredd vind som kan användas som sovrum. Yta för både sovplats och skrivbord bland annat. Ljusinsläpp från takfönster gör rummet ljust och hemtrevligt. Brädgolv och ljusa träväggar.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plansvilla med källare & vind.

Byggnadsår:

1938

Grundläggning:

Betongplatta i källare

Stomme:

Betong

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä + Betong

Tak:

Tegel

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Luft-/vattenvärmepump.

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Renoveringar:
1995
- 3-glas (isolerglas) överallt.

2005
- Kök
- Badrum & wc
- Ny el
- Värmesystem

Säljaren informerar om att träjalusier i badrum och wc ej ingår i köpet.

Säljaren vill informera om att ett eluttag i köket är defekt.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 56 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 110 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-07-15

Övriga Byggnader

Garage.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Elkostnad:

20 000 kr/år

VA:

4 188 kr/år

Renhållning:

2 931 kr/år

Total driftkostnad:

27 119 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (35 993)

Kommentar:

Kostnad för el avser även uppvärmning

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Bonden 16

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Tomtindelning Stadsplan

Tomtarea:

547 m²

Tomttyp:

Trägårdstomt

Övrigt tomt:

Stor, trevlig gräsyta som omfamnas av växtlighet.

Pantbrev:

Totalt antal: 4 st
Total summa: 1 020 000 kr

Försäkringsbolag:

If

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 021 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

1938

Taxeringsvärde:

1 287 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

734 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder ett trevligt centrum med gott utbud av shopping, matställe och andra nödvändigheter. Det faktum att Trelleborg nu verkligen satts på kartan framgår av de spännande nyproduktionsprojekt som är på gång! Dessa inkluderar bland annat Västra Sjöstaden som kommer byggas längs kuststräckan och Terrasshusen placerade på Trelleborgs förmodligen högsta läge i området Västervång.

Trelleborgs kommun präglas av bördig åkermark, långa sandstränder samt närheten till kontinenten. Här blandas äldre egnahemsbebyggelse med trettiotalets tidstypiska villor och sextiotalets radhus. I vackra Trelleborg har man havet runt hörnet och staden har mycket att erbjuda såsom bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Här finns också fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar längsmed den tre mil långa kusten. Trelleborg har dessutom Sveriges näst största hamn, den största färjehamnen i Östersjön och Skandinaviens största roll-on-roll-offhamn.

I Trelleborgs centrum finns många shoppingmöjligheter. På gågatan ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum. På onsdagar och lördagar erbjuds även mysig torghandel i staden.

Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.