Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Trelleborg
Ekevägen 9
2 550 000 kr utgångspris
Boarea: 97 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 57 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 198 m2
Rum: 5
 

Charmigt townhouse nära centrum!

Längs Engelbrektsgatan finner vi detta charmiga radhus om 97 väldisponerade kvadratmeter som fördelas över ett och ett halvt plan plus källare. Här erbjuds två till fyra rymliga sovrum, modernt och stilrent kök samt två badrum. Uteplatser finns det gott om då bostaden erbjuder utemiljöer i form av en takförsedd altan och balkong direkt från sovrummet. Beläget ett stenkast från mataffär och med närhet till det mesta. Ett hus i toppskick för den som önskar ett modernt boende på centralt läge!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Viktor Nilsson
0709-23 37 42 viktor.nilsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hall:

In genom ytterdörren välkomnas man med avhängningsmöjligheter till vänster med plats för förvaring i form av en byrå. Svart klinkergolv och vita väggar. Vidare slussas man genom en skjutdörr från husets original.

Vardagsrum:

Här möts vi av en stor social yta där soffgruppen finner sig på rätt plats. Stora fönsterpartier som ger entréplanen ett härligt ljus. Originalgolv av en ljus parkett som möts naturligt av dem vita väggarna.

Kök:

Stilrent kök från FRONTY där förvaring inte är en bristvara. Dem vita luckorna gör sig bra tillsammans med den grå/bruna bänkskivan och det beigea kaklet under skåpsluckorna. Maskinparken från Whirlpool består av en delad kyl/frys, integrerad diskmaskin samt inbyggd ugn och mikrovågsugn. Vi finner även utgång till den mysiga uteplatsen och trädgården där man njuter av goda middagar samt dagens många soltimmar.

Matsal:

I anslutning till köket ligger ett rum som idag disponeras som matsal. Rummets utförande gör användningsområdena flexibla och rummet kan även användas som sovrum eller kontor. Parkettgolv och vita väggar.

OVANVÅNINGEN:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Badrum:

Uppför trapporna kliver vi till vänster in i husets ena badrum som renoverades 2019. Ett stilrent utförande i form av svart klinkers på golvet och vitt på väggarna. Utrustat med wc, kommod och handduksvärmare. Duschen bjuder på en vikbar duschvägg i glas samt en takdusch.

Sovrum 1:

In till husets masterbedroom får man en känsla av lugn och ro. Ett ljust och rymligt rum där man har utgång till balkongen två steg från sängen. Utrymme för möblemang och förvaringsluckor som sitter längs med väggen, mörkt laminatgolv och vita väggar.

Sovrum 2:

Vägg i vägg går vi in i bostadens andra sovrum, två fönster som ligger på snedtaket vilket ger ett rymligt ljus. Även här ligger ett mörkt laminatgolv där dem vita väggarna öppnar upp rummet. Utanför detta sovrum når man ovanvåningens alldeles egna walk-in-closet.

KÄLLARE:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hobbyrum/tvättstuga/wc:

Här nere finner vi ett matförråd, pannrum, en stor tvättstuga med massor av förvaringsmöjligheter samt ett badrum.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår:

1957

Grundläggning:

Platta på mark, krypgrund

Stomme:

Betong

Fasad:

Puts

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Betong

Tak:

Sadeltak, betongpannor

Uppvärmning:

Elpanna, luft/luft värmepump

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

2020 - Nytt tak.
2019/20 - Nya köksluckor samt lådfronter.
2017 - Badrummet på ovanvåning renoverades.

Säljaren upplyser om kända fel och brister:
- Gamla telefonjack och trasig ringklocka.

Säljaren upplyser att hatthylla vid entrén ej ingår i köpet.

Säljaren upplyser om att skåpet i pannrummet ingår i köpet.


Energideklarationer upprättade mellan 2014-01-01 och 2019-01-01 har energiklasser baserade på energiprestanda som efter 2019-01-01 beskrivs som specifik energianvändning.

Energideklaration:

Energiklass: D
Primärenergital: 122 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-11-05

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

23 000 kr/år

VA:

6 000 kr/år

Försäkring:

4 272 kr/år

Övrigt:

600 kr/år

Total driftkostnad:

33 872 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (42 746)

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Boken 9

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Tomtindelning Stadsplan

Tomtarea:

198 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Uteplats på både fram- och baksida. På baksidan finns trädäck som är takförseglat där plats för bord och möblemang. Trädgården bjuder även på gräsmatta och ett mindre förråd. Balkong från ovanvåningens ena sovrum.

Parkering + garage kostar 600kr/år. Disponeras av dem boende i en samfällighet där man har möte en gång om året angående parkeringen.

Pantbrev:

Totalt antal: 9 st
Total summa: 1 530 000 kr

Försäkringsbolag:

Hedvig

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

1 402 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

550 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1957

Taxeringsvärde:

852 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder ett trevligt centrum med gott utbud av shopping, matställe och andra nödvändigheter. Det faktum att Trelleborg nu verkligen satts på kartan framgår av de spännande nyproduktionsprojekt som är på gång! Dessa inkluderar bland annat Västra Sjöstaden som kommer byggas längs kuststräckan och Terrasshusen placerade på Trelleborgs förmodligen högsta läge i området Västervång.

Trelleborgs kommun präglas av bördig åkermark, långa sandstränder samt närheten till kontinenten. Här blandas äldre egnahemsbebyggelse med trettiotalets tidstypiska villor och sextiotalets radhus. I vackra Trelleborg har man havet runt hörnet och staden har mycket att erbjuda såsom bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Här finns också fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar längsmed den tre mil långa kusten. Trelleborg har dessutom Sveriges näst största hamn, den största färjehamnen i Östersjön och Skandinaviens största roll-on-roll-offhamn.

I Trelleborgs centrum finns många shoppingmöjligheter. På gågatan ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum. På onsdagar och lördagar erbjuds även mysig torghandel i staden.

Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.