Objektet är sålt.
Slutpris: 3 795 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Trelleborg, Simremarken
Norredalsvägen 10
Boarea: 120 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 869 m2
Rum: 5
 

Vackert utformat och familjevänligt boende med pool!

- 7 MINUTERS GÅNG TILL HAVET - BYGGÅR 2003 - GÄSTHUS & POOL - FLEXIBELT TILLTRÄDE -

Varmt välkomna till detta mysiga timmerhus på Sydkusten, uppfört 2003 på populärt strandläge med endast 7 minuters promenad till havet. Underbart lummig trädgårdstomt i soligt läge!

Fastigheten erbjuder en boarea om 120 väldisponerade kvadrat samt 38 kvadratmeter biarea som inkluderar uterum och inredd gäststuga med pentry, wc och sovloft. Boningshuset erbjuder en vacker interiör med laserade stockar på innerväggar, bjälkar och träpanel i tak samt genomgående snygga golv. Entréplan erbjuder suveräna sällskapsytor med vardagsrum och matrum i fil med värmande täljstenskamin och en semiöppen planlösning med en smakfull köksinteriör. Bekvämt placerat ligger husets badrum samt tvättstuga i samma plan. En våning upp stoltserar ytterligare allrumskvadrat med utgång till trädgårdsvänd balkong, ett rymligt sovrum och gäst-wc.

Den välplanerade trädgården gör heller ingen besviken och är som en oas för sig, där ett inbjudande trädäck ger plats för både pool och loungemöblemanget.
Missa inte detta unika tillfälle att få förvärva ett äkta timmerhus, som är känt för att vara välisolerade med en bra inomhusmiljö och lång hållbarhet.
Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.