Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Gislövs Läge
Järabacksvägen 30
7 995 000 kr utgångspris
Boarea: 215 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 11 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 1174 m2
Rum: 6
 

Läget, läget och läget beskriver bäst detta 1-2 familjehus!

Äntligen! Få är utbuden på hus med havet och långa vita stränder precis intill och nu har vi nöjet att presentera denna fina villan. I dagsläget är huset uppdelat i två separata boenden som enkelt kan öppnas upp till ett. Det ena boendet om cirka 165 kvm erbjuder en rymlig hall, dubbla sovrumsmiljöer med badrumsaccess, stort kök som är fint integrerat med de väl tilltagna vardagsrummet och intill köket ligger den öppna spisen som värmer upp huset på ett härligt sätt. Övre plan består av en smal gång med plats för möblemang som leder till ett kombinerat sovrum och sällskapsrum samt ett stort badrum. Härifrån når vi även den njutbara terrassen om cirka 25 kvm som erbjuder den bästa utsikten över den vackra omgivningen. Det andra boendet om cirka 54 kvm har en trevlig planlösning med hall, badrum och kombinerat kök och vardagsrum på nedre plan samt ett sovrum på övre plan. Nästan alla husets samtliga rum har en härlig utsikt mot trädgården, poolen och havet. Utomhus väntar en ljuvlig trädgårdoas som är nästintill helt insynsskyddad med varierad grönska, stenbelagda uteplatser, bastu, boulebana och pool. Förutom ett hem för en stor familj så är huset ytterst lämpligt för egenföretagare, uthyrning eller generationsboende. Här bor man på perfekt grönskande och lugnt läge längs strandkanten i idylliska Gislöv. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Johan Dahlgren
0704-22 90 41 johan.dahlgren@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Nedervåning:

Hall: Plastmatta och målade väggar. Här erbjuds bra plats för avhängnings- och förvaringsmöjligheter.

Kök: Parkettgolv med underliggande golvvärme och målade samt tapetserade väggar. Rymligt kök med köksluckor och bänkskiva i trä med kakel i vitt ovanför. Den maskinella utrustningen består av spis (Gram, 2011), fläkt (Thermex, 2020), diskmaskin (Electrolux, 2010), mikrovågsugn (Linea, 2018), kombinerad kyl och frys (Electrolux, 2015) och tvättmaskin (Whirlpool, 2018). Den öppna spisen som finns i köket är en fin detalj som också värmer upp huset med fläktar.

Vardagsrum: Parkettgolv och tapetserade väggar. Rummet är väl tilltaget och här finns plats att möblera soffgrupp, matbordsmöblemang och mer därtill. Härifrån kan vi öppna upp och ta steget ut till den njutbara trädgården.

Sovrum: På nedre plan finns två sovrum. Båda sovrummen är rymliga och erbjuder access till badrum som är inredda med wc, handfat och dusch. I det ena sovrummet ligger plastmatta på golvet och i det andra rummet parkett och väggarna är målade samt tapetserade.

Ovanvåning:

Sovrum: Parkettgolv med underliggande golvvärme och tapetserade väggar. Stort sovrum med plats att möblera dubbelsäng, förvaringsmöbler och mer därtill. Härifrån tar vi via skjutdörrar i glas steget ut till terrassen med plats för valfritt möblemang och som erbjuder en fantastisk utsikt över havet.

Badrum: Helkakalt badrum i svart och vitt. Här är inrett med golvvärme, wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och dusch.

"Uthyrningsdel":

Med egen ingång från trädgården når vi en avskild del från huset som enkelt kan slås ihop med huset eller som kan användas som en egen del för exempelvis uthyrning. Nedervåningen erbjuder ett kök, badrum och vardagsrum och på ovanvåningen finns ett stort sovrum. Perfekt som extra inkomstkälla såväl som den är användbar för den egna familjen.

Trädgård:

Härlig trädgårdstomt i söderläge som bjuder på varierad växlighet. Här finns både gräsmatta, stenbelagda uteplatser, boulebana, en härlig pool och dessutom två förråd, varav det ena med bastu. Här kan vi njuta av solen stora delar av dagen och under årets varma dagar är detta en perfekt plats för större tillställningar med familj och vänner. En kort promenad tar oss ner till stranden och havet. Idylliskt, kvalitativt och med en oemotståndlig atmosfär.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

1986

Grundläggning:

Krypgrund

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Puts

Fönster:

2-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Plåt

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Direkt el

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Huset värms också upp av eldning i den öppna spisen med inbyggd fläkt.

Utförda underhåll:
2011 stor renovering, bland annat lyftes taket och vinden gjordes bebolig och terrassen byggdes.
2012 förråd byggdes.
2021 fasaden målades.
2011-2022 samtliga fönster (bortsett från 3 små fönster) har bytts ut.

Jordfelsbrytare är installerad.

Säljaren vill upplysa om att den övre delen av glasväggen (2 av 12 glasrutor) till den öppna spisen är trasig. Det påverkar ej eldandet men bör åtgärdas på sikt.

Enligt taxeringsinformationen är husets boarea 165 kvm, säljaren har uppgett att husets boarea är 215 kvm och biarean är 11 kvm (snedtak). Om boarean och biarean är av vikt för köparen uppmanas denne att själv kontrollera denna information.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 146 kWh/m²/år
Energiklass: E
Utförd
Elförbrukning: 22 000kWh/år
Datum: 2022-09-03

Övriga Byggnader

Två förråd, det ena om cirka 16 kvm varav cirka 5 kvm bastu och det andra om cirka 8 kvm.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

29 000 kr/år

VA:

6 500 kr/år

Sotning:

1 000 kr/år

Vägsamfällighet:

900 kr/år

Försäkring:

3 917 kr/år

Total driftkostnad:

41 317 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (50 191)

Kommentar:

I kostnaden för uppvärmning ingår även el.

Angiva summor är baserade på nuvarande ägares förbrukning och abonnemang och kan variera.

Fiber finns indraget i fastigheten:
TV: Viasat
Internet: Bahnhof

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Gislöv 18:48

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Trelleborg Gislöv GA:4 ändamål: Vägar. Information gällande samfälligheten hittas på: http://gislovsvagforening.se

Avtalsservitut Väg
Last: Avtalsservitut: Väg, 12-IM2-75/9638.1

Planbestämmelser:

Byggnadsplan

Tomtarea:

1174 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Pantbrev:

Totalt antal: 3 st
Total summa: 2 210 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

3 902 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

1986

Taxeringsvärde:

2 261 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 641 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Gislövs läges bebyggelse består endast av villor och är ett av sydkustens gamla fiskelägen och har sydkustens största gästhamn, Gislövs hamn. Gislövs hamn är Trelleborgs kommuns största småbåtshamn, med ett djup på 2,2 m. Hamnen har 265 båtplatser, boulebana, trailerramp, kran plus mastkran samt försäljning av diesel. I hamnen håller Trelleborgs Båtsällskap, Trelleborgs Sjöscouter och Sirmiones Skeppslag till.

Gislövs läge är beroende av närheten till servicen i Trelleborg. I den lilla orten finns dock en livsmedelsbutik och i samma byggnad en pizzeria. I byn finns även en grundskola som heter Serresjöskolan (F-6).

I Gislövs läge finns ändhållplats för Linje 3 inom stadsbussarna i Trelleborgs kommun. Regionbuss 190 (Trelleborg-Skateholm) genomkorsar även orten.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.