Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Trelleborg, Fru Alstad
Fru Alstad byaväg 416-0
Boarea: 90 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 30 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 302 m2
Rum: 4
 

Charmigt 1800-tals hus på pittoreskt läge!

I idylliska Fru Alstad väntar detta gathus från 1800-talet på nya ägare att charma. Vi välkomnas av en välskött trädgård som fördelaktigt sträcker sig runt huset och skapar solchanser hela dagen. Den sociala & luftiga miljön visar sig även invändigt med semiöppen planlösning mellan kök & vardagsrum och flertalet fönster med härligt ljusinsläpp. Entréplan bjuder på allt man behöver, i form av stort lantligt kök, ett sovrum, ett badrum med dusch & tvättstuga samt gäst wc. En trendig spiraltrappa tar oss upp till andra våningen och där väntar den mer privata sfären med två sovrum.

I byn finns en Montessoriskola F-6, samt goda kommunikationer via regionbuss 144 till Anderslöv/Östra Grevie som man därifrån når tågförbindelser till övriga delar av Skåne. För den golfintresserade ligger Tegelberga golfklubb med 27-hålsbana på kort avstånd. Varmt välkomna hem!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.