Objektet är sålt.
Slutpris: 2 250 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Trelleborg, Fru Alstad
Fru Alstad byaväg 416-0
Boarea: 90 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 30 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 302 m2
Rum: 4
 

Charmigt 1800-tals hus på pittoreskt läge!

I idylliska Fru Alstad väntar detta gathus från 1800-talet på nya ägare att charma. Vi välkomnas av en välskött trädgård som fördelaktigt sträcker sig runt huset och skapar solchanser hela dagen. Den sociala & luftiga miljön visar sig även invändigt med semiöppen planlösning mellan kök & vardagsrum och flertalet fönster med härligt ljusinsläpp. Entréplan bjuder på allt man behöver, i form av stort lantligt kök, ett sovrum, ett badrum med dusch & tvättstuga samt gäst wc. En trendig spiraltrappa tar oss upp till andra våningen och där väntar den mer privata sfären med två sovrum.

I byn finns en Montessoriskola F-6, samt goda kommunikationer via regionbuss 144 till Anderslöv/Östra Grevie som man därifrån når tågförbindelser till övriga delar av Skåne. För den golfintresserade ligger Tegelberga golfklubb med 27-hålsbana på kort avstånd. Varmt välkomna hem!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.