Objektet är sålt.
Slutpris: 4 150 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Trelleborg, Böste
Västra Torps byaväg 58-0
Boarea: 201 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 3346 m2
Rum: 8
 

Stor poolvilla på underbart läge!

Nu söker denna härliga fastighet nya ägare att charma. Boningshuset bjuder in oss till ett härligt boende med ca 200 kvm boyta, fördelat på två plan. Entréplan erbjuder stora sällskapsytor tillsammans med flertal sovrum och ett stort lantligt kök med vedeldad spis som smälter in väl i den gemytliga miljön runtikring.

Ovanvåningen är fördelad på tre sovrum, två badrum, ett stort allrum och flertal förvaringsmöjligheter. Detta är ett optimalt hus för familjen som söker både sociala ytor och privata delar. Exteriört finns något för alla i familjen. Vi tar oss ut genom uterummet till en stor härlig oas med en nedsänkt pool från 2011. Här längtar man till att spendera härliga sommardagar med familj och vänner.
Tomten på ca 3300 kvm har även en stor byggnad om ca 130 kvm som idag rymmer garage, stall med tre små boxar samt ett tomt utrymme som går att förvandla till en optimal verkstad eller för utbyggnad av garage.

Med närhet till vita sandstränder, natur och på pendlingsnära läge med goda kommunikationer fattas vi inget, varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.