Objektet är sålt.
Slutpris: 38 500 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Lund, Torna Hällestad
Borelunds gård - Borelundsvägen 15
Boarea: 273 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 11.7 hektar
 

Professionell anläggning på bästa läge med närhet till såväl Lund som Malmö

På absoluta A-läge i vackra och omåttligt populära Torna Hällestad är denna professionella hästanläggning belägen. Vacker allé leder fram till dom höga grindstolparna som välkomnar till Borelunds gård. Den ståndsmässiga mangårdsbyggnaden är smakfullt renoverad och belägen på en höjd omgärdad av parktomt med vackra träd och stor gräsmatta. Den 280 kvm stora boytan är renoverad med hög standard för såväl inredning som utrustning. Här finns självklara attribut såsom stort platsbyggt lantkök, rum i fil, högt i tak, spegeldörrar och kakelugn. Såklart finns det salong, bibliotek och matsal samt 3-4 sovrum, allrum och 4 badrum.
Anläggningen är fördelad på häststall med 25 boxar, 3 sadelkammare, 2 st wc och 7 groomplatser. Tvätt och torkrum samt förvaringsrum. Två stycken lägenheter med 4 sovrum i vardera samt kök, bad och vardagsrum. Dubbelgarage. I separat byggnad finns lastbilsgarage för 2 stora lastbilar, samt förvaring för spån, hösilage, hinder mm. Låsbart förråd för traktor, fyrhjuling och vagnslide för större maskiner. Ridhus, utebana, galoppbana och 6 hästars skrittmaskin. Lägg därtill 11 Ha stängslad mark och oändliga uterittsmöjligheter, omgivet av bokskogsbeklädda åsar och ett antal naturreservat. Ingenting är lämnat åt slumpen och det är bara att flytta in i såväl bostad som anläggning.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.