Objektet är sålt.
Slutpris: 2 395 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Svalöv, Teckomatorp
Västra Nygatan 3
Boarea: 124 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 121 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 868 m2
Rum: 6
 

Familjevilla på bra läge i Teckomatorp!

Välkommen till denna charmiga villa i Teckomatorp! Byggd av säljaren år 1968 med entréplan på 124 kvadratmeter med en källare på 121 kvadratmeter gör detta hem perfekt för en familj som letar efter mycket utrymme och bekvämligheter.

Denna villa är fantastiskt väl underhållen genom åren och behåller därmed sin klassiska 60-tals karaktär. Köket är en verklig pärla med fina bevarade detaljer, inklusive den vackra bänkskivan "Perstorp". Här finns gott om plats för matlagning. Entréplanet erbjuder möjlighet till upp till fyra sovrum, vilket ger en flexibilitet för familjen att växa och anpassa sig efter behov. Här finns även gäst WC samt stort badrum med WC/dusch/badkar. Hemmet har välbehållna linoleummattor i samtliga rum (förutom i vardagsrummet som har ett välbevarat parkettgolv) på entréplanet och betonggolv i källaren. Detta ger en tidlös och praktisk yta som är lättskött och hållbar.

Källaren är rymlig och innehåller både tvättstuga, hobbyrum och familjerum. Med egen entré utifrån finns det även möjlighet till separat boende eller att ha det som en gästlägenhet. I källaren finns ytterligare en WC/dusch.

Trädgården är verkligen fantastisk och erbjuder en solig uteplats i söderläge, perfekt för utomhusmiddagar och avkoppling. Här finns även ett garage med gott om plats för en bil samt förvaring. För den trädgårdsälskande finns även ett mindre växthus där man kan odla sina egna grönsaker och växter.

Villan är belägen på en återvändsgata vilket ger en mycket lugn trafiksituation. Parkskolan ligger på gångavstånd utan att passera gata/väg. Två förskolor, parkområde, bibliotek och ICA Nära finns inom några minuters gångavstånd.

Sammanfattningsvis är detta en villa med mycket att erbjuda - från den välskötta interiören/exteriören till den vackra trädgården och gott om utrymme för hela familjen. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem i Teckomatorp!

Se huset i en 360° virtuell tur!
Besök fastigheten digitalt och gå en virtuell rundtur i huset, källaren och trädgården.
Här kan du själv klicka dig runt, både via pilar, lista och planritning. Nästan som att vara på plats.
Länk och instruktioner hittar du i pdf-fil under "Dokument"

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Ingrid Ankarcrona
0735-19 78 44 ingrid.ankarcrona@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.