Svalöv, Teckomatorp
Hantverkaregatan 2
1 595 000 kr som utgångspris
Boarea: 160 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 24 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 365 m2
Rum: 5
 

Möjligheternas villa på centralt hörnläge i Teckomatorp.

Nära såväl Pågatåg och busshållplats som skola och vackra Vallarna finner vi detta friliggande 1½-planshus beläget på hörntomt i trivsamma Teckomatorp. Här erbjuds en utmärkt möjlighet att få renovera efter eget tycke och smak för att skapa sin egen drömbostad. Villans interiör fördelar sig på ett rymligt kök med matplats, upp till fyra rejäla sovrum och därtill vardagsrum med parkettgolv. Vidare finns såväl badrum som gästtoalett och tvättrum. Ett av ovanvåningens stora sovrum nyttjas med fördel som extra allrum om man så önskar. Utomhus väntar eftermiddagssoliga gräsytor som ramas in av häck och dessutom finns garage med biluppställningsplats framför. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Emir Salkic
0739-15 79 85 emir.salkic@vaningen.se

Visningar.

Söndag 2 April
13:00 - 13:30
Bokad visning. Boka via BOKA-knappen!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen bjuder in med rymliga ytor, tålig plastmatta och plats för avhängning av ytterkläderna. Dessutom finns bra förvaring i en inbyggd garderob.

Toalett:

Invid hallen är en praktisk gästtoalett belägen, försedd med plastmatta, handfat och wc.

Vardagsrum:

Till vänster inviterar ett vardagsrum där parkettgolv samspelar med lättmöblerade kvadrat för soffgrupp och sköna fåtöljer.

Sovrum:

Vidare in finner vi ett sovrum av god storlek, med mörkt golv och möjlighet till både dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Kök:

Ifrån sovrummet nås hemmet kök, där vita luckor med bokprofiler möter vitt kakel ovanför väl tilltagna arbetsytor. Vitvarorna består av kyl/frys, diskmaskin (fungerar dåligt och är nu avkopplad från drift), ugn med spisplattor samt fläkt. Bra plats för familjens matbord invid stort fönster. Plastmatta.

Sovrum:

Våningsplanets andra sovrum inrymmer både säng och skrivbord eller liknande. Ljus plastmatta och ett anslutande mindre rum att nyttja efter eget behag, till exempel lyxig walk in closet.

Badrum:

Badrummet är från 1970-talet och har gräsgrön plastmatta och matchande retrogrönt badkar samt delvis vitkaklade väggar.

Tvättrum:

Näst på tur står ett tvättrum med renoveringsbehov. Tvättmaskinen behöver bytas - fungerar men är ca 20 år gammal.

Allrum:

En trappa upp tar ett stort allrum emot med plastgolv och ljusinsläpp ifrån tre fönster på rad. Ett utmärkt sovrum av vida kvadrat, eller att nyttja som hemmakontor eller allrum för barnens lek och spel.

Sovrum:

I motsatt gavel finns ännu ett rejält sovrum, med karaktärsskapande synliga takbjälkar och fint ljusinsläpp ifrån fönster i par. Plastmatta.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.