Svalöv, Teckomatorp
Gissleberga 1480
3 995 000 kr som utgångspris
Boarea: 150 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 240 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1.02 hektar
Rum: 5
 

Trivsamt boende med tillhörande stallbyggnad mitt i den skånska myllan.

Med närhet till Landskrona, Helsingborg, Lund och Malmö finns nu möjlighet till ett trivsamt boende signerat lugnt och fridfullt läge intill vackra vidder och hästhagar. Invändigt förser oss boningshuset med genomgående snygga materialval som ackompanjeras av generösa fönsterpartier och bekvämlighet med golvvärme på hela entréplan. Addera till detta ett rymligt allrum, ett renoverat och stilsäkert kök i grått, fullt utrustat med kvalitativa vitvaror och ett anslutande matrum med plats för flertalet middagsgäster. Dubbla badrumsmiljöer finns även att tillgå, varav det största även förser oss med vardagslyx i form av IR-bastu samt separat grovkök med tvättfaciliteter och tre bra sovrum med flertalet möbleringsalternativ att erbjuda. Utvändigt finner vi stora ytor som erbjuder plats för lek och spring som passar både för stora som små och i anslutning till huset finns även en stallbyggnad från 2005. Bra med buss- och tågförbindelse finns samt närhet till barnomsorg i Teckomatorp som erbjuder både förskola och grundskola samt ett bra serviceutbud med matbutik och restauranger. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Delägare & Partner Lidija Jakob
0733-22 05 22 lidija.jakob@vaningen.se

Visningar.

Söndag 2 April
11:00 - 11:30
Bokad visning.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är inbjudande och förser oss med praktisk så väl som snyggt mörkt stengolv innanför entrédörren som ackompanjeras av målade och tapetserade väggar (2020) samt infällda spotlights i tak.

Matrum:

I anslutning till hallen tar vi oss vidare in i bostaden som förser oss med ett trevligt matrum i anslutning till köket som tar emot med vitmålade väggar och gediget brädgolv. Detta ackompanjeras av synliga bjälkar i tak och ett generöst ljusbringande fönsterparti. Här finns plats för ett större matbord och extra förvaringsmöbel om så skulle önskas.

Kök:

Köksmiljön i direkt anslutning signeras IKEA (2021) och bjuder på utmärkt förvaring bakom profilerade luckor i grått med för arbetsytor i mörkt laminat som tas upp fint av laminatgolvet i klinkerimitation (2021) liksom de ljusa väggarna. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd i vitt från Samsung, diskmaskin (2015) i vitt från Siemens, inbyggd mikrovågsugn från IKEA (2019), induktionshäll, inbyggd ugn (2019) från IKEA och fläkt (2019) från IKEA kopplad till utsug. Addera till detta en ljusbringande terrassdörr, som förstås leder ut till trädgårdens trivsamma ytor.

Vardagsrum:

Härnäst inviterar ett fantastiskt vardagsrum, där ljuset strömmar in från flera generösa och öppningsbara fönsterpartier. Det eleganta stengolvet samspelar fint med målade och tapetserade väggar (2020) i ljuslila som ackompanjeras av öppet till nock med infällda spotlights som förstärker den luftiga känslan ytterligare. Rummets generositet möjliggör även för möblering med såväl soffgrupp som fåtöljer.

Sovrum:

På entréplan bjuder ett trivsamt sovrum in som erbjuder plats för enkelsäng och skrivbord. På golvet ligger ett parkettgolv (2012) i kombination med väggar i vitt (2017).

Badrum 1:

Det första badrummet som renoverades 2009 är i helkaklat utförande med mörk marmor på golv med golvvärme och vitt kakel på väggar samt med infällda spotlights i tak. Utrustningen består av dubbla handfat med kommod i ek, spegel med belysning, vägghängt wc och duschvägg av glasblock samt IR-bastu.

Badrum 2:

Det andra badrummet som renoverades 2012 är även detta i helkaklat utförande med mörk klinker på golv med golvvärme som möter vitkaklade väggar med dekor matchande golvets klinker. Här finns vägghängt wc, handfat med kommod i vitt, spegel och dusch.

Grovkök:

Villans praktiska grovkök erbjuder mörk klinker på golv och målade väggar i vitt. Här finns tvättmaskin (2022) och torktumlare (okänt årtal) samt vask och förvaring.

Sovrum:

På ovanvåningen inviterar två sovrum av vida kvadrat, varav det första bjuder in till ett slipat och lackat brädgolv (ca 2000) som möter målade väggar i vitt (2017). Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Sovrum:

Även det andra sovrummet här uppe förser oss med slipat och lackat brädgolv (ca 2000) i original samt vitmålade väggar (2017). Plats finns för både dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.