Svalöv, Svalöv
Luggudevägen 16
2 495 000 kr som utgångspris
Boarea: 154 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 81 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 684 m2
Rum: 4
 

Fantastisk familjevilla med attraktiv hörnläge!

Underbar femtiotalsvilla med klassisk tegelfasad på utmärkt hörntomt i de centrala delarna av Svalöv. Här erbjuds ett finstämt hem med en tilltalande atmosfär och anrika detaljer såsom ljus fiskbensmönstrad parkett, stämningshöjande eldstad, burspråk, sobra färgval och infällda spotlights, som ackompanjeras av en ypperlig planlösning. Villan har generösa sällskapsytor, ett stilrent renoverat kök och ett elegant badrum i helkaklat utförande såväl som ett praktiskt gäst-wc. Lägg därtill i dagsläget fyra sovrum och utmärkta bonusytor i källarplan med allrum, extra sovrum/gästrum och tvättrum. Den skyddade trädgården lockar med njutbart uterum, lättskötta med plats för lek och spring. Ytterligare bonus är uppfart med plats för två bilar. Här bor du bekvämt nära centrums suveräna serviceutbud och goda kommunikationer. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Delägare & Partner Lidija Jakob
0733-22 05 22 lidija.jakob@croisette.se

Visningar.

Torsdag 5 Oktober
12:00 - 12:30
Bokad visning
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen bjuder in med ljust trälaminat som möter väggar i ljusgrå kulör. Här finns plats för både hallmöbel och avhängning samt förvaring i inbyggd garderob. Härifrån når vi även ovanvåningen via vitmålad trappa.

Badrum:

Entréplanets badrum (2021) är stilsäkert helkaklat i mörka kulörer med inkaklade hyllplan med infälld belysning för en elegant känsla. Här finns dusch med duschvägg i klarglas och svart blandare, handdukstork, handfat med svart kommod, spegel och skåp samt vägghängt wc.

Kök:

Härnäst inviterar det väl tilltagna köket (2018), med utmärkt förvaring bakom luckor i vitt, i samspel med arbetsytor i grått laminat med grå kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd, diskmaskin i arbetshöjd, spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn och integrerad fläkt. På golvet ligger ljus klinker i samspel med väggar i ljusgrått, infällda spotlights i tak och ett stort ljusbringande fönsterparti.

Matrum:

I anslutning till köket finner vi separat plats för matrumsmöblemang. På golvet ligger ljus fiskbensmönstrad parkett som ackompanjeras av väggar i enhetligt ljusgrått och ljusbringande fönsterparti. Härifrån når vi det inglasade uterummet med öppen spis (fungerar ej).

Vardagsrum:

Med en öppen planlösning mot matrummet väntar ett vardagsrum av vida kvadrat, som med lätthet inrymmer både soffgrupp och fåtölj. Vacker ljus fiskbensmönstrad parkett pryder golvet i samspel med ljusgrå väggar, infällda spotlights i tak och ett strålande ljusinsläpp ifrån burspråk samt flertalet fönster. Den stämningshöjande eldstaden sätter extra guldkant.

Sovrum 1:

Det första sovrummet är inrett med samma stilsäkra golv liksom i hall som kombineras fint med de vita väggarna samt fondvägg i skön blå kulör. Här inryms med lätthet både enkelsäng och skrivbord.

Sovrum 2:

Entréplanets andra sovrum som når vi via vardagsrummet har plats för dubbelsäng och förser oss med vacker enhetlig parkett på golvet och ljusgrå väggar.

Sovrum 3:

På ovanvåning finns hemmets resterande två sovrum placerade. Det första bjuder in till vida kvadrat med snyggt trälaminat på golv som möter väggar i vitt och blått med ljusbringande fönsterparti på gaveln.

Sovrum 4:

Även det andra sovrummet på ovanvåningen erbjuder vida kvadrat med plats för flertalet möbleringsalternativ. På golvet ligger ljust trälaminat och väggarna är i sobert beige.

Gäst-wc:

Ovanvåningen är inrett med ett gäst-wc med mörk plastmatta på golv och väggar i vitt. Här finns wc, tvättställ och spegel.

Källare:

Bra biutrymmen i den praktiska källaren, med tvättrum som är försett med tvättmaskin i dubbel upplaga och torktumlare, vask, arbetsbänk samt förvaring. I källaren finns också allrumskvadrat och ytterligare rum som kan nyttjas som sovrum.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.