Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Staffanstorp, Vikhem
Vikhems Bygata 70
5 195 000 kr som utgångspris
Boarea: 128 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 174 m2
Rum: 5
 

Friköpt radhus som har det lilla extra i design och arkitektur, kombinerat med bra planlösning!

På trevliga och barnvänliga Vikhemsområdet presenterar vi detta nybyggda, välplanerade radhus från 2022 i två plan till försäljning. Precis utanför dörren finner vi bra serviceutbud med livsmedelsbutik, pizzeria och frisör. Totalt 128 kvm som bland annat erbjuder bra sällskapsytor, stora fönsterpartier och tre stycken sovrum med möjlighet till ett fjärde om så önskas. Staffanstorps nya område där alla invånare ges hög livskvalitet. Möjlighet att strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken. Flertalet skolor, förskolor, grönområden och ett stort antal lekplatser bidrar till att Staffanstorp har blivit en så attraktiv plats för barnfamiljer att slå sig till ro på.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi äntrar huset och möts i hallen av slittåligt klinkers i grå nyans som sedan gör över till 13 mm ekparkett 3-stav mattlack från Kährs. Här finns gott om avhängningsplats för både ytterkläder och skor direkt till vänster via en klädkammare om ca 3 kvm. Väggarna är släta och målade i vitt, vilket är genomgående i hela huset.( ca 5.5 kvm).

Kök:

Från vardagsrummet är det öppet mot köket från Marbodal. Detta köket erbjuder köksluckor och skåp i Lin/Lingrön nyans med handtag i Solo koppar, snyggt och modernt. Köket är utrustat med rostfri kyl & frys, rostfri diskmaskin, inbyggd mikro, induktionsspis, varmluftsugn och fläkt. Vitt, stilrent kakel återfinns ovanför ljus bänkskiva i grå betong laminat. I köket finns det gott om goda arbetsytor. Intill köket finns en matplats där man enkelt kan sitta minst sex personer till bords vid middagsbjudningarna. Samtliga vitvaror från välrenommerade Siemens. (ca 9 kvm). I taket finner vi spotlight.

Vardagsrum:

I anslutning till köket vi vardagsrumsdelen. På golvet ligger klassisk ekparkett som är återkommande i samtliga rum i bostaden. Vardagsrumsdelen är smart utformad och gör att möbleringsmöjligheterna är många. Från vardagsrummet har du som sagt utgång till trädäck och vidare ut mot den insynsskyddade trädgården med staket, odlad gräsmatta och häck. Här är det skönt vindstilla läge med många soltimmar. Från vardagsrummet finner vi även trappan i laserad furu som tar oss upp till ovanvåningen. (ca 36.3 kvm).

Badrum 1:

Badrummet på entréplan erbjuder rymliga ytor där det grå klinkergolvet går i elegant kontrast mot de helkaklade väggarna i vitt. Här finner vi tvättställ, kommod, spegelskåp med belysning ovan, wc samt som extra tillval försetts med stilfullt badkar, njutbart för såväl stora som små. Här finns stilren bänkskiva i grått och erbjuder utomordentlig plats för klädvård med underliggande tvättmaskin samt torktumlare från välrenommerade Siemens. Övrig utrustning i form av golvvärme, skönt och i taket finner vi spotlight. (ca 7.2 kvm).

Sovrum 1:

Direkt från trappan till höger finner vi det första sovrummet som passar bra som ett barnrum men också som ett ljust arbetsrum eller harmoniskt gästrum. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är vitmålade. (ca 9 kvm).

Allrum:

Precis intill samtliga sovrum finner vi ett allrum. Detta rum erbjuder ett perfekt komplement till nedanvåningens vardagsrum som extra TV eller lekrum. De neutrala materialvalen och franska balkongen ger fint ljusinsläpp som gör det även enkelt att anpassa utifrån behov och behöver man ett fjärde sovrum kan det med enkelhet skärmas av. (ca 9.7 kvm).

Badrum 2:

Ovanvåningens badrum erbjuder rymliga ytor där det grå klinkergolvet går i elegant kontrast mot de helkaklade väggarna i vitt. Här finner vi tvättställ, kommod, spegel, wc och takdusch med rökfärgat glas. Även här finner vi golvvärme, praktiskt och bekvämt samt spotlight i taket. (ca 3.9 kvm).

Sovrum 2:

Det största sovrummet som erbjuder plats till dubbelsäng och förvaringsmöbel. I det sovrummet finns det en väl tilltagen klädkammare med skjutdörr, en klädkammare som rymmer säsongens alla klädplagg om ca 3.6 kvm. Utöver det så finner vi en fransk balkong och ett mindre fönster som tillsammans släpper in rikligt med dagsljus. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är vitmålade. (ca 12.7 kvm).

Sovrum 3:

Detta sovrum erbjuder gott om plats till garderober och en säng, likt första sovrummet. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är vitmålade. (ca 10.6 kvm).

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.