Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Staffanstorp, Staffanstorp
Tottarp - Malmövägen 385
4 995 000 kr som utgångspris
Boarea: 150 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 55 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 5028 m2
Rum: 4
 

Avstyckad gård vid Staffanstorp

Denna charmiga avstyckade gård finner vi i populära Staffanstorp. Bostaden erbjuder generösa kvadrat och flertalet rum. Med välplacerade fönsterpartier som ger optimalt ljusinsläpp skapas bra möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel på bostaden. Ett stort plus är uterummet i nybyggt skick med en mysig braskamin. Annex som enkelt kan göras om till egen lägenhet eller användas för den egna verksamheten. Generösa ekonomibyggnader med verkstad och förvaring. Läget erbjuder även bra pendlingsmöjligheter till både Lund och Malmö samt vidare runt i Skåne. Möjligheterna är absolut enorma - så detta vill ni definitivt inte missa!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Mikael Öhlin
0708-30 98 00 mikael.ohlin@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen finner vi med vitmålade tegelväggar och beige klinker på golv samt trappa till ovanvåningen i grå ton. Utrymmet gör att klädhängare enkelt får plats.

Badrum bottenvåning:

I hallen finner vi hemmets ena badrum. Utrustat med wc och handfat.

Kök:

Från hallen når vi hemmets rymliga kök som har stor potential med tre välplacerade fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. Med vita skåp och ljust stänkskydd samt bänkskiva i naturnära ton erbjuder köket bra arbetsytor och plats för större matbord. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis + plattor, ugn, kyl, frys och mikrovågsugn (ca två år). Fläkt finns men är ur funktion.

Uterum:

Från köket når vi hemmets lyxiga uterum som erbjuder generösa sällskapsytor för den större familjen och vid middagsbjudningar. Med högt i tak och fantastiskt ljusinsläpp blir det enkelt ett favoritrum att spendera sin tid i. Ett stor plus är braskaminen som sprider värme på kyliga vinterkvällar.

Allrum bottenvåning:

Vidare till hemmets första allrum där golvet pryds av parkett med väggar i passande naturnära ton och tre fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp. Rummets generösa storlek gör att inredningsmöjligheterna är stora och passar perfekt för den växande familjen. En extra bonus är braskaminen i hörnet av ena delen av rummet.

Sovrum bottenvåning:

I anslutning till allrummet finner vi hemmets första sovrum. Här möts vi av väggar i grå ton, flertalet fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och ett charmigt trägolv. Sovrummets storlek gör att dubbelsäng med tillhörande möblemang enkelt får plats.

Allrum ovanvåning:

När vi går upp till hemmets ovanvåning når vi allrummet där vi möts av väggar och golv i grå ton samt tre fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp. Rummets storlek gör att soffgrupp med tillhörande möbleringsalternativ enkelt får plats. I dagsläget nyttjas rummet även som sovrum.

Badrum ovanvåning:

Badrummet finner vi på ovanvåningen med vitt kakel på väggarna och ljust golv. Utrustat med wc, handfat med underskåp och spegel samt dusch.

Källare:

Hemmets källare erbjuder två förrådsrum, tvättstuga och en matkällare.

Annex:

Inrett i gaveln på ekonomibyggnaden. Två plan med total yta om ca 70 kvm. Helkaklad wc och dusch.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.