Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vetevägen 10
6 895 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 161 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 67 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 900 m2
Rum: 5
 

Välplanerat enplanshus i vinkel på populära Önsvala

Nu finns det ett unikt tillfälle att förvärva ett av Önsvalas vackra enplanshus byggt 2000! Detta ståtliga, gulteglade hus i ett plan bjuder på tre sovrum med möjlighet till att enkelt inreda ett fjärde. Här får du dessutom ett påkostat kök, rymligt garage med elektrisk port samt ett stort uterum som vetter ut mot den privata trädgården! Välkommen att uppleva denna pärla på visning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Nina Ollhage
0700-01 90 83 nina.ollhage@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Hjärtligt välkommen till detta välplanerade hus i ett plan byggt 2000 med privat, välskött trädgård, stort uterum samt en trevlig planlösning!

Hall:

Vi välkomnas in i detta ståtliga hus via vackert grönskande framsida och landar i hallen. Här på golvet finns ett vackert levande, ljust klinkergolv som följer oss vidare in i resterande bostadsytor.

Gästtoalett:

I anslutning till hallen finns en gästtoalett med kakel och klinkers i en benvit nyans. Här finns kommod under vasken för förvaring och spegel med liten hylla av glas.

Kök:

Vidare in till höger finner vi husets kök som är socialt med stora ytor och välplanerad arbetsyta. Här finns helt ny kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd kaffemaskin, induktionshäll, spisfläkt samt diskmaskin. Här finns dessutom en naturlig matplats vid till fönstret med utsikt mot framsidan för minst sex personer.

Allrum:

I anslutning till köket finns ett rum som idag används som TV-rum. Här finns en fungerande öppen spis och dessutom en av två utgångar till det härliga uterummet. Detta rum skulle kunna göras om till ett extra sovrum för den som har behov av detta.

Tvättstuga:

I anslutning till köket kommer vi ut till tvättstugan som är fullutrustad med ny tvättmaskin och torktumlare. Här finns gott om arbetsyta samt bra förvaringsmöjligheter. Härifrån kommer du ut till det stora, välplanerade garaget samt till uterummet.

Garage:

Garaget är väl tilltaget och här finns gott om plats för både bil, förvaring och snickarhörna. På golvet ligger tålig klinkers som är förstärkt vid biluppställningsplatsen. Här finns en stor mängd garderober som lämnas kvar och en automatiskt garageport som styrs via fjärrkontroll. Utanför garaget finns en stor biluppställningsplats som rymmer flertalet bilar!

Vardagsrum:

Vardagsrummet ligger i nära anslutning till köket och nås enkelt via matplatsen. Här finns gott om plats att möblera in din soffgrupp. På golvet ligger vacker, ljus klinkers och väggarna är klädda i vackra, diskreta tapeter som harmonierar mellan bostadens samtliga rum. Fönsterna här vetter ut mot trädäcket och trädgården.

Sovrum 1:

Det första sovrummet är vårt master bedroom som rymmer en stor dubbelsäng samt en garderob. Här sover du lugnt med både fönster och utgång mot trädgården. På golvet ligger vacker ekparkett och väggarna är tapetserade i en ljus, behaglig beige nyans.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet vetter mot den grönskande framsidan och här ryms också en dubbelsäng för den som önskar. På golvet ligger ekparketten välbevarad och väggarna är tapetserade i beige ton.

Sovrum 3:

Det sista sovrummet används idag som kontor och är av samma storlek som det sovrum som ligger vägg i vägg. Här ryms därmed också en dubbelsäng för den som önskar och fönsterna vetter härligt mot öster.

Badrum:

I denna del av huset återfinns en väl tilltagen badrumsmiljö som är helkaklad i ljusa toner. Här har man tänkt på allt och inrett med både duschhörna bakom glasdörr och jacuzzi. Här finns även dubbla kommoder med underliggande förvaring och infälld spegel med hylla till båda. Dessutom finns här handdukstork och ett frostat fönster som släpper in stora mängder dagsljus. Ett välskött och genomtänkt badrum!

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla

Byggnadsår:

2000

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

2-glas isoler

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

El. Vattenburen golvvärme med återvinning och öppen spis.

Ventilation:

Mekanisk med värmeåtervinning.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 161 kWh/m²/år
Primärenergital: 118 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-08-02

Övriga Byggnader

Stort, isolerat garage om 37 kvm. Automatisk garageport och direktingång till huset via garaget.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Elkostnad:

42 100 kr/år

VA:

7 000 kr/år

Renhållning:

3 050 kr/år

Total driftkostnad:

52 150 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (61 024)

Kommentar:

Den angivna driftskostnaden är säljarens verkliga förbrukning och varierar därmed beroende på användning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Önsvala 2:94

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Detaljplan

Tomtarea:

900 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Pantbrev:

Totalt antal: 5 st
Total summa: 5 000 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

3 641 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

964 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

2000

Taxeringsvärde:

2 677 000 kr

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.