Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Staffanstorp, Staffanstorp
Segmentvägen 6
4 295 000 kr utgångspris
Boarea: 150 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 260 m2
 

Topprenoverad familjevilla i lyxigt utförande

Välkomna till en underbart topprenoverad villa belägen på lugnt och familjevänligt område i Staffanstorp, bara att flytta rakt in!
En fantastiskt trivsam villa med social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, i modern stil som andas lyx och komfort. Ingenting har utelämnats vid renovering och hela familjen har allt man behöver. Rikligt utrustat hem där man har unnat sig kvalitativa vitvaror och materialval. Ett hem som bland annat erbjuder ett fantastiskt trädäck med spabad, bastu på ovanvåning, komplett lyxkök och golvvärme på nedanvåning.
Huset har under senaste åren genomgått omfattande renoveringar gällande tak, isolering, fönster och samtliga utrymmen invändigt.
En välrenoverad och välplanerad familjevilla i lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, butiker och bussar som enkelt och snabbt tar en in till de mer centrala delarna av Staffanstorp, och allt vad det innebär avseende en småstads utbud av varor, tjänster, vård samt vidare kommunikationer via tåg eller buss till t.ex. Malmö eller Lund.

Välkommen på visning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Johan Dahlgren
0704-22 90 41 johan.dahlgren@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi kommer in genom den moderna ytterdörren och möts av en entré med vackert genomgående och uppvärmt klinkergolv. Bra förvaring och avhängningsmöjligheter, tack vare garderoben i hallen med spegelskjutdörrar. Ljusa väggar.

Tvättstuga:

Smart planerad tvättstuga med kvalitativa maskiner från Miele (2020). Gott om förvaring och arbetsyta med tvättbänk. Här finns också en ny panna från Nibe (2020).

Badrum:

Renoverat helkaklat badrum i smakfull stil. Stora klinkerplattor i grått utförande med vitkaklade väggar. Hörna med takdusch och vacker fondvägg med klinkergolv i grått. Utrustat i form av handfat med kommod, spegel med belysning, WC, handdukstork och dusch.

Kök:

Lyxigt kök med allt man kan tänka sig. Bänkskivor i mörk granit. Gott om förvaring och arbetsytor med en härlig köksö. Vinkyl integrerad i köksön (Temptech, 2020), smart kyl/frys (Samsung Family Hub, 2020), spishäll (Samsung Chef Collection, 2020), två ugnar (Siemens, 2020), ugn/mikro (Siemens, 2020), integrerad kaffemaskin (Siemens, 2020).

Vardagsrum:

Rymligt vardagsrum med plats för hela familjen och sällskapet. Härligt glasparti med utgång till det vackra trädäcket som har spabad, plats för grillen, matplats och soffgrupp.

Badrum ovanplan:

Stort badrum med lyxigt badkar, två handfat med kommod, handdukstork, WC, spegelskåp med belysning och bastu. Gått klinkergolv med vitkaklade väggar. Härligt ljusinsläpp tack vare takfönster.

Bastun är inte färdig, aggregatet behöver kopplas in och en dörr behöver monteras.

Sovrum 1 & 2:

Tvillingsovrum med bra ytor för säng, arbetsplats och ytterliggare om så önskas. Integrerade garderober med gott om förvaring. Laminatgolv med ljusa väggar. Härligt ljusinsläpp tack vare takfönster.

Sovrum 3:

Master bedroom med gott om utrymme för allt man behöver, här finns en lyxig walk-in garderob och stort glasparti som skänker ett gott ljusinsläpp, med utgång till balkong. Laminatgolv med ljusa väggar.

Uteplats/trädäck:

Med tillgång från vardagsrummet eller från utsida finner vi ett härligt trädäck som har ett spabad, gott om utrymme för sällskapsytor och matgrupp samt grillen.

Beläget i underbart söderläge med sol från morgon till kväll.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

1973

Grundläggning:

Platta på mark

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel + Trä

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Betong & Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Direktverkande el + golvvärme

Ventilation:

Mekanisk (endast frånluft)

Övrigt:

Villan är totalt renoverad invändigt. Man har även bytt tak, tilläggsisolerat samt bytt fönster. Se mer info i besiktningsprotokoll.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 46 kWh/m²/år
Energiklass: C
Utförd
Elförbrukning: 20 548kWh/år
Datum: 2015-06-03

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Elkostnad:

16 433 kr/år

VA:

7 275 kr/år

Renhållning:

3 280 kr/år

Försäkring:

8 478 kr/år

Total driftkostnad:

35 466 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (44 340)

Kommentar:

I kostnaden för uppvärmning ingår även el.
Angiva summor är baserade på nuvarande ägares förbrukning/abonnemang och kan variera.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Gullåkra 1:60

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Detaljplan

Tomtarea:

260 m²

Pantbrev:

Totalt antal: 9 st
Total summa: 3 740 000 kr

Försäkringsbolag:

Folksam

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 298 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

1973

Taxeringsvärde:

1 570 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

728 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Trivsam och lugn kommun som under de senaste åren har blivit omåttligt populär för barnfamiljer. Anledningen till detta är att det i Staffanstorp finns flertalet skolor och förskolor samt ett stort antal lekplatser och grönområden. Bebyggelsen i Staffanstorp är blandad med äldre samt nybyggda hus, men majoriteten av husen är uppförda under 70-talet. God närservice med bl.a. vårdcentral och tandläkare i byns centrum samt ett stort urval av dagligvarubutiker.

Närheten till både Lund och Malmö är för många en stor fördel. Du tar dig snabbt ut på länsväg 108 för att komma till Lund och riksväg 11 eller E22 för att ta dig till Malmö via bil. Även pendlingsmöjligheterna från Staffanstorp är goda och du tar dig enkelt med buss in till både Lund och Malmö. Från Staffanstorp tar du dig även enkelt till Öresundsbron och kontinenten tack vare närheten till riksväg 11 som leder dig direkt dit.

I Staffanstorp finns ett stort utbud av matvarubutiker såsom City Gross, Willys, Netto och Ica. Dessa ligger strategiskt utplacerade i Staffanstorp och du har alltid nära till dagligvaruhandel, var du än bor. Det finns även ett nyare handelsområde som ligger i utkanten av Staffanstorp där det finns ytterligare fler butiker. Staffanstorps centrum erbjuder en variation av restauranger och caféer.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.