Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Glasmästarevägen 7
4 795 000 kr eller högstbjudande
Budgivning 4 540 000 kr
Boarea: 165 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 20 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 626 m2
Rum: 6
 

Välplanerad 1½-plansvilla på populära Borggård

Välkommen till denna fint disponerade 1½-plansvilla på Borggård med dubbla badrumsmiljöer, fyra till fem sovrum, social planlösning mellan kök och vardagsrum, öppen spis och mer därtill. Hjärtligt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Nina Ollhage
0700-01 90 83 nina.ollhage@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Stolt presenteras detta härliga 1½-planshus på lugn och barnvänlig gata på populära Borggård. Här bor du trivsamt med cykelvägar in mot centrum, lekplats i närområdet och härliga naturreservatet Mossen runt knuten som bjuder på motionsslingor och vackra naturstigar. Huset bjuder på fyra till fem sovrum, uterum med stor angränsande altan, social planlösning mellan kök och vardagsrum som dessutom bjuder på öppen spis. Ett härligt hus för barnfamiljen!

Hall:

Vi tar oss in via framsidan och landar i hallen. Här finns en naturlig avhäning för ytterkläder och plats för skor. På golvet ligger originalparketten bevarad som även följer med oss vidare in i vardagsrummet.

Kök:

Från hallen tar vi vänster och landar i köket. Köket har tidlösa ekluckor som kombineras med luckor av glas. Beslagen i köket går i rostfritt, och så även maskinparken. Här finns diskmaskin, spis samt kombinerad kyl och frys. I anslutning till köket finns en naturlig matplats som rymmer minst fyra personer till bords.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är ett rymligt, ljust rum som ligger i härlig, öppen planlösning mot köket. Här vilar fötterna på ekparkett och väggarna är målade i vitt. Ljusinsläppet är stort tack vare ett fönsterparti som vetter mot trädgården och i höstmörkret lyser elden upp i den öppna spisen och ger en behaglig värme i hela huset. Här finns gott om plats att möblera in ett stort soffmöblemang.

Uterum:

Från vardagsrummet kommer man ut i det mysiga uterummet som förlänger sommaren under både vår och höst. Här finns skjutdörrar som enkelt kan samlas ihop för att få en helt öppnen känsla på sommaren. I anslutning till uterummet finns ett stort trädäck med plats för att möblera för många gäster på sommaren!

Sovrum 1:

Det första sovrummet på detta våningsplan når vi via vardagsrummet och har fönster som vetter in mot trädgårdssidan. Detta är ett rymligt sovrum som utan problem rymmer dubbelsäng, inbyggda garderober och fler förvaringsmöbler. Väggarna här är målade i en behalig grå nyans och på golvet ligger ett ljust laminatgolv.

Sovrum 2:

I denna delen av huset ligger ytterliggare ett mindre sovrum med fönster ut mot gatan. Detta används idag som gästrum men kan också användas som barnrum eller kontor och rymmer en enkelsäng för den som önskar. Här är väggarna målade i vitt men en fondvägg i grått.

Badrum:

Mellan de två första sovrummen finns ett helkaklat badrum i vitt inrett med badkar. Ett ljust badrum med frostat fönster som släpper in mycket dagsljus.

Tvättstuga:

Mellan kök och vardagsrum finns tvättstugan. Här finns både tvättmaskin och torktumlare tillsammans med klinkers på golvet med golvvärme. Härifrån kommer man också vidare ut mot förrådet som tidigare har använts som garage.

Sovrum 3:

Det tredje sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och används idag som en stor walk in closet med förvaring för säsongens alla kläder. Detta rum kan enkelt stängas igen för att kunna användas som sovrum igen.

Sovrum 4:

Det sista sovrummet ligger längst in i denna del av huset och används idag som träningsrum. Detta är ett rymligt rum som rymmer både enkel- och dubbelsäng med fönster och dörr som pekar ut mot trädgården. Här är väggarna målade i vitt och på golvet ligger ekparkett.

Badrum OV:

Vi tar oss upp på ovanvåningen via trappa i vardagsrummet. Badrummet på detta våningsplan är väl tilltaget och helkaklat i tidlösa toner. Här finns både ett inkaklat badkar samt en stor dusch bakom glasdörr. Här finns stor vask med underliggande kommon med mycket förvaring samt ytterligare inbyggd förvaring i väggen. Här finns vattenburen golvvärme samt vägghängd handdukstork.

Allrum:

På ovanvåningen finns ett stort allrum, ett perfekt utrymme för att ha en extra soffhörna för den som behöver det. Här finns även en inbyggd garderob bakom diskreta skjutdörrar för ytterligare förvaring samt utgång till vinden.

Sovrum 5:

På ovanvåningen finns ytterligare ett sovrum med inbyggd säng, garderob och snedtak. På andra sidan rummet finns ytterligare en inbyggd garderob med skjutdörrar då man har velat utnyttja ytan maximalt. Ett mysigt sovrum, perfekt för tonåringen som önskar lite extra utrymme!

Hjärtligt välkommen på visning!

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överrenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

1966

Grundläggning:

Krypgrund

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel och trä

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Luft/vattenvärmepump

Ventilation:

Självdrag

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 174 kWh/m²/år
Energiklass: E
Primärenergital: 147 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 17 088kWh/år

Övriga Byggnader

Uterum ca 24 kvm, byggt 2004.
Trädäck i anslutning till uterum ca 34 kvm.
Trädäck ca 16 kvm i hörna.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Elkostnad:

25 993 kr/år

VA:

7 480 kr/år

Renhållning:

3 800 kr/år

Total driftkostnad:

37 273 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (46 147)

Kommentar:

I posten för el är både förbrukning och nätavgift inräknat.
Driftskostnaden är säljarens verkliga förbrukning och varierar beroende på användning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Borggård 1:108

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Byggnadsplan

Tomtarea:

626 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Pantbrev:

Totalt antal: 5 st
Total summa: 2 710 000 kr

Försäkringsbolag:

Folksam

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

3 044 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

1968

Taxeringsvärde:

2 168 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

876 000 kr

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.