Objektet är sålt.
Slutpris: 4 595 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Skurup, Skurup
Svaneholmsvägen 30
Boarea: 171 m2
areakälla: Areamätning BOA enligt SS 21054:2020
Biarea: 84 m2
areakälla: Areamätning BOA enligt SS 21054:2020
Tomtarea: 838 m2
Rum: 7
 

Optimal och synnerligen välskött funkisvilla.

Nu har vi nöjet att presentera denna synnerligen välskötta funkisvilla på optimalt läge i Skurup. 171 kvm i två plan och både rymlig och praktisk källare om 84 kvm.

På familjevänligt läge i växande Skurup presenterar vi med glädje denna välhållna villadröm signerad elegans och finess. Planlösningen är alldeles ypperlig med ett entréplan som bjuder på en stilfull köksmiljö, badrum och otroligt generösa sociala ytor med access till soldränkt trädäck med spabad och angränsande välplanerad trädgård. Matsalen kan med enkelhet göras om till ett generöst sovrum om man så önskar. På det övre våningsplanet finner vi tre rejäla sovrum, ett arbetsrum med balkong samt badrum i helkaklat utförande. Villan kännetecknas av hög kvalitet och en oklanderligt stil med ordentlig rymd och ljusinsläpp som inte lämnar något att önska. Utomhus lockar härliga uteplatser med både spabad och uterum liksom väl tilltagen gräsyta för barnens lek - alltsammans så prydligt och välskött. Dessutom finns både stort garage och en praktisk källare med bl a rejäl tvättstuga som extra bonus. Här bor du på perfekt läge för såväl förskola, skola, tågstation och pendling.
Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Delägare Marcus Pettersson
0704-80 72 81 marcus.pettersson@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.