Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Skurup, Skurup
Svaneholmsvägen 30
4 595 000 kr som utgångspris
Budgivning 4 550 000 kr
Boarea: 171 m2
areakälla: Areamätning BOA enligt SS 21054:2020
Biarea: 84 m2
areakälla: Areamätning BOA enligt SS 21054:2020
Tomtarea: 838 m2
Rum: 7
 

Optimal och synnerligen välskött funkisvilla.

Nu har vi nöjet att presentera denna synnerligen välskötta funkisvilla på optimalt läge i Skurup. 171 kvm i två plan och både rymlig och praktisk källare om 84 kvm.

På familjevänligt läge i växande Skurup presenterar vi med glädje denna välhållna villadröm signerad elegans och finess. Planlösningen är alldeles ypperlig med ett entréplan som bjuder på en stilfull köksmiljö, badrum och otroligt generösa sociala ytor med access till soldränkt trädäck med spabad och angränsande välplanerad trädgård. Matsalen kan med enkelhet göras om till ett generöst sovrum om man så önskar. På det övre våningsplanet finner vi tre rejäla sovrum, ett arbetsrum med balkong samt badrum i helkaklat utförande. Villan kännetecknas av hög kvalitet och en oklanderligt stil med ordentlig rymd och ljusinsläpp som inte lämnar något att önska. Utomhus lockar härliga uteplatser med både spabad och uterum liksom väl tilltagen gräsyta för barnens lek - alltsammans så prydligt och välskött. Dessutom finns både stort garage och en praktisk källare med bl a rejäl tvättstuga som extra bonus. Här bor du på perfekt läge för såväl förskola, skola, tågstation och pendling.
Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Marcus Pettersson
0704-80 72 81 marcus.pettersson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré:

Vi välkomnas in i en trevlig hall fin sikt rakt in genom bostaden. Hallen är rymlig, har praktiskt klinkergolv och mycket tilltalande inbyggda garderober och sittyta som ger både smart förvaring och en välkomnande känsla att längta hem till.

Kök med matplats:

Köket erbjuder det mesta vi kan tänka oss i form av vattenburen golvvärme, gott om utrymme, arbetsyta, ljusinsläpp och direktaccess till den härliga utemiljön. I snygg anslutning till köket finner vi matplatsen som inrymmer ett större matbord. Köket är från Marbodal 2011 med stilrena grå luckor som ackompanjeras av påkostad bänkskiva i svart granit. Utrustat med kyl-/frys side-by-side med ismaskin(Samsung, 2009), diskmaskin(Bosch), integrerad ugn(Husqvarna) och mikro(Siemens), fläkt(Ikea, 2018). Parkettgolv och målade väggar.

Allrum:

I anslutning till matplatsen finner vi det trevliga allrummet som kröns av både braskamin och fina detaljer. Fint ljusinsläpp tack vare fönster i två riktningar och gott om plats för både soffgrupp och exempelvis TV-möbel. Parkettgolv och målade väggar.

Matsal:

Genomgående på ett mycket tilltalande sätt finner vi vad som idag används som matsal. Här finns det gott om utrymme för ett rejält bord och många sittandes. Önskas så kan rummet naturligtvis brukas som ett sovrum. Parkettgolv och målade väggar.

Badrum:

Nedervåningens badrum går i ljusa toner och är utrustat med duschvägg i glas, spegelskåp, dubbelvask, wc, handdukstork och golvvärme.

ÖVRE PLAN:

Sovrum:

Upp för den snygga stentrappan finner vi först den ljusa passagen innehållande praktiska garderober bakom skjutdörrar, och efter det kommer vi in i ovanvåningens första sovrum. Sovrummet bjuder på rejäl yta och fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Här inryms både en mysig alkov och klädkammare samt gott om plats nog för både en soffa och skrivbord. Parkettgolv och målade väggar.

Badrum:

Ovanvåningens helkaklade badrum renoverades 2013, får fint ljus från fönstret och går i vitt och ljusgrått. Det grå golvet lades nytt 2021. Utrustat med kommod, wc, badkar och spegelskåp.

Arbetsrum:

Längs passagen finns ett mycket trevligt arbetsrum med utgång till balkong och utsikt över den mycket trevliga trädgården. Mot passagen sitter en glasvägg som ger trevligt ljus och skapar en luftig känsla.

Sovrum:

I det ena hörnet inryms ytterligare ett rejält sovrum med fina fönsterpartier och gott om plats för både dubbelsäng, sängbord och förvaring. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum:

I det andra hörnet finner vi ovanvåningens tredje sovrum som även det inrymmer både säng, skrivbord och förvaring. Målade/tapetserade väggar och parkettgolv.

KÄLLARE:

Tvättstuga:

Rejäl helkaklad tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare från 2017/2018. Här finns både vask och gott om utrymme för både förvaring och arbetsyta.

Källarutrymmen:

Källaren inrymmer flera utrymmen som går att använda till exempelvis hobby och förvaring.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plansvilla med källare

Byggnadsår:

1946

Grundläggning:

Källargrund

Grundmur:

Betong

Stomme:

Tegel

Fasad:

Puts

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Tegelpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Luft-/vattenvärmepump

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Löpande förbättringsåtgärder:
Köksgolv slipat 2021.
Fasad målad 2012..
All el bytt 2011, alla uttag Renova Classic.
Framsidan ytdränerad 50 cm ner och 40 cm ut, 2018.
Nytt rör i skorsten 2011, isolerat av Specab.
Alla innerväggar bredspacklade 2011.
Klinker i tvättstugan lagd 2011 och kaklad 2018.
Hall renoverad 2011 och målad 2021.
Köksluckor bytta 2011 och omlackerade 2018.
Fönster bytta 2008.
Luft-/vattenvärmepump 2006, Stiebel Eltron, inomhusaggregat.

Nuvarande ägare upplyser om att mindre fuktfläckar ibland kan uppstå i källaren.

Larm finns som kan övertas av ny köpare, kostnad ca 269 kr./mån.
Fiber finns. Nuvarande ägare har Bahnhof 100mbit, kostnad 269 kr./mån.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 48 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 94 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 27 426kWh/år
Datum: 2022-06-30

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Elkostnad:

43 108 kr/år

VA:

7 623 kr/år

Renhållning:

3 868 kr/år

Försäkring:

6 100 kr/år

Total driftkostnad:

60 699 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (69 573)

Kommentar:

Posten el inkluderar uppvärmning.
Nuvarande ägare upplyser om att Spabadet är konstant uppvärmt, att innertemperaturen är inställd på hög temperatur samt att all ytterbelysning samt del av innerbelysning är påslagen hela dygnet.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Tell 12

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Tomtindelning Detaljplan

Tomtarea:

838 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Glädjande trädgårdstomt med uppvuxen, välskött och genomtänkt miljö, där härliga gräsytor samspelar med njutbart trädäck som går i vinkel för att på bästa sätt följa solen. Uteplatserna är belägna i söder respektive öster. Synnerligen trevlig växtlighet med nyare staket och oerhört trevlig kvällsbelysning. Vid garagets baksida ligger det trevliga uterummet om ca 15 kvm som öppnas upp med en trevlig stensatt uteplats med privat känsla.
Prydlig och välskött framsida med snyggt och karaktäristiskt staket. Garage finns.

Pantbrev:

Totalt antal: 4 st
Total summa: 1 700 000 kr

Försäkringsbolag:

IF

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

1 972 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

504 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1946

Taxeringsvärde:

1 468 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Skurup är ett trevligt samhälle centralt beläget omgivet av underbar natur. Såväl skog som hav erbjuds inom kommunens gränser.

Utmärkta kommunikationer, med tåget som går var 30:e minut tar man sig enkelt till Ystad, Malmö och Köpenhamn. Sturups flygplats är belägen endast 15 min bort.

I Skurups tätort finns ett bra lokalt utbud, med bra för- och grundskolor, mataffärer, butiker, banker och restauranger. Skurup kommuns skolar har gott renommé, här finns bl.a. ett flertal grundskolor för årskurs 1-9 samt alternativ i Alléskolan och Montessori. Nils Holgerssongymnasiet erbjuder ett naturbruksprogram samt ett fordonsprogram.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.