Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Skurup, Skurup
Rödhakevägen 67
2 695 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 144 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 392 m2
Rum: 6
 

Familjevilla på bra läge.

På solig södertomt i barnvänligt och bilfritt område presenterar vi denna gedigna villa. Uppväxt trädgård med grönskande häckar bjuder på soligt västerläge med fina gröna ytor för de små så väl som de stora. Invändigt väntar en interiör som är i behov av renovering, men som erbjuder en bra grund till att bli något helt fantastiskt. Vad sägs om stora sociala ytor, både på entréplan och ovanvåning samt rymligt kök med anslutande matrum. Lägg där till möjlighet till fem bra sovrum och två badrumsmiljöer samt separat tvättrum med egen grovingång. Ja, ni hör själv att här finns alla möjligheter till era drömmars hem! Varmt välkomna på visning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Mikael Öhlin
0708-30 98 00 mikael.ohlin@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Entré:

Innanför entrén bjuder en ljus och fin hallmiljö. Givetvis finns här plats för avhängning för både ytterkläder och skor samt förvaring i inbyggd garderob.

Badrum 1:

Från hallen når vi hemmets badrum som förser oss med en utrustning i form av WC, handfat och duschkabin.

Vardagsrum:

På höger hand finner är vardagsrummet beläget. Generösa ytor som erbjuder plats för både soffgrupp och matrumsmöblemang. Genomgående fönsterpartier i både väster och öster bidrar till ett härligt ljusinsläpp. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

Kök:

Vidare in erbjuder köket en interiör med förvaring bakom ljusa luckor och arbetsytor. Maskinparken består av kyl och frys, diskmaskin i vitt och ugn i vitt med spishäll.

Matrum:

I anslutning till köket ligger ett allrum som med fördel kan nyttjas som matrum. Kvadraten är vida och erbjuder flertalet möbleringsalternativ. Även här är ljusinsläppet generöst från fönsterpartier samt terrassdörr som till husets framsida. Här finns möjlighet att sätta upp en vägg och dela av för att på så vis få ett andra sovrum på entréplan.

Sovrum 1:

Entréplanets sovrum med generösa kvadrat.

Ovanvåning:

Ovanvåningen bjuder på generösa ytor med två sovrum och allrum samt wc/dusch. Här finns möjlighet att inreda två till fyra sovrum. Förvaring finns i form av klädkammare. Här finns även hemmets andra badrum placerat.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.