Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Trelleborg, Skegrie
Rågvägen 4
Boarea: 180 m2
areakälla: faktisk uppmätn norm SS 21054
Biarea: 33.4 m2
areakälla: faktisk uppmätn norm SS 21054
Tomtarea: 700 m2
Rum: 6
 

Elegant familjevilla med härlig trädgård i mysiga, natursköna Skegrie.

På trevligt läge i lugna villakvarter finns nu tillfälle till denna fantastiska villa signerad underbart ljusinsläpp och en utmärkt planlösning med möjlighet till fler sovrum om man så önskar. Här lockar luftiga, öppna ytor mellan vida vardagsrumskvadrat och smakfull köksinteriör från HTH, där ljuset strömmar in från flera fönster i tre väderstreck och ackompanjeras av utgång till trädgårdsvänt trädäck och värmande Conturakamin.

På entréplan erbjuds vidare två bra sovrum, ett stilrent helkaklat badrum och tvättrum med praktisk groventré. På det övre våningsplanet finner vi ett generöst allrum med access till stor walk in closet, ett stilfullt helkaklat badrum och två rymliga sovrum med tilltalande utsikt över området.

Utomhus väntar väl tilltagna gräsytor för barnens lek, njutbara trädäck för både relax och socialt umgänge samt plats för hobbyodling. Trädgården ramas in av uppvuxen, välskött häck och gränsar perfekt till fin gröning. Fastigheten erbjuder även garage och stor stenbelagd biluppställningsplats.

Allt på naturnära läge i barnvänliga Skegrie, med både skola och förskola i närområdet och goda pendlingsmöjligheter till såväl Trelleborg och Höllviken som till Malmö. Varmt välkomna!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.