Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Skegrie
Axvägen 11
6 200 000 kr
Boarea: 205 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 754 m2
Rum: 6
 

Rymlig stenvilla med 4 sovrum, två badrumsmiljöer och två allrum. Dessutom finns här ett friliggande gästhus med kök och wc. Trevliga öppna ytor mellan kök och allrum med fantastiskt ljusinsläpp, braskamin och delvis öppet upp i nock. Här har man lagt stor vikt på både estetik och funktion på ett fint och tilltalande sätt. Lägg därtill en lummig trädgård med flera uteplatser som skapar fina rum i trädgården.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

På pendlingsvänligt läge nära Öresundsregionens större centralorter finns Skegrie - perfekt för barnfamiljen eller den som söker en stund av sinnesro och andhämtning i vardagen. Med stilsäker utformning såväl ute som inne, där väl utvalda materialval och detaljer bidrar till ett unikt boende.
De sociala ytorna är öppna, tilltagna och inbjudande. Den ljusa färgskalan följer genom husets alla rum och gör det enkelt att möblera. Fantastiska uteplatser för att njuta soltimmar och stämningsfull skymning. Annex för gäster med pentry, toalett och sovloft. Perfekt, lugnt läge på återvändsgata intill ett mindre grönområde.

Rymlig möblerbar hall välkomnar och den öppna planlösningen, ljusflödet från flera håll och bitvis extra takhöjd genom ryggåstak känns väldigt trevligt. På entréplanet är det genomgående vitmålade väggar i alla rum och grå klinker på golvytorna. Vattenburen värme i golven för bästa komfort.

Rakt fram från hallen kommer man direkt in till de stora sociala ytorna som utgörs av kök, matplats och vardagsrum.
Vackra detaljer ger känslan i köket och bakom den gamla antika dörren som nu fått ny använding, skymtar kökets skafferi. Köket delas av genom två köksöar, där båda utgörs av bänkskåp med bra förvaring och en ovandel av rustik sten som ger bra arbetsytor. I båda köksöarna finns infälld vask. I den ena köksön finns spisen nedfälld och här står man socialt och trevligt vid matlagningen. Längs med den ena långsidan av köket finns ytterligare en sektion med bänkskåp infällt i en fönsternisch. Ovandelen av denna utgör en mysig plats att sitta på. Från kök och matplats finns utgång via glasad dörr till uteplats med morgonsol. Här finns även köksträdgård med bland annat hallon, jordgubbar, rabarber och äpple.

Vardagsrummet med sitt ryggåstak och stora fönsterpartier ger rummet såväl rymd som ljus. En riktigt fin murad spis med infälld kassett, är både stämningsfullt och bidrar som en underbar värmekälla. En annorlunda detalj är att det glasade partiet i spisen är genomgående, så att lågorna från elden även blir synliga i sovrummet som ligger vägg i vägg med vardagsrummet. Från såväl kök som vardagsrum finns utgång till trädgård och uteplatser.

På entréplanet finns även en rymlig tvättstuga, som ligger till vänster om hallen. Här finns utrymmen för förvaring och bra arbetsbänkar. Separat utgång genom fönsterdörr till trädgård, annex och uteplatser.

Innan vi lämnar entréplanet och tar oss en trappa upp, passerar vi en mindre möblerbar hall med högt ryggåstak. Via ståtliga pardörrar når man vidare ett stort sovrum på höger sida och mitt emot, finns ett stort badrum där färgskalan går i mjuka naturtoner. Även här återfinns de eleganta pardörrarna som bidrar till denna så unika stämning i huset.

Spiraltrappan tar oss vidare upp till våningsplan två. Samtliga golv på detta våningsplan är i oljad ekparkett. Väggarna är ljust målade. Takfönster i trapphuset på väg upp sprider ljus och precis som i övriga huset, har man även på våningsplan två säkerställt ett vackert ljusflöde från flertalet fönster och även via innerfönster i en del av rummen med vy ner mot våningsplan ett. Våningsplanet erbjuder rymligt allrum och tre sovrum. Här finns en stor klädkammare i anslutning till ett av sovrummen. Det finns även ett stort helkaklat badrum med dubbelvask samt både badkar och dusch.

Som ytterligare bonus och extra boyta, finns det ett friliggande annex i nära anslutning till huset. Detta är ett helt ljuvligt litet hus där antika fönster sätter sin säregna prägel och ger det lilla huset en otrolig charm. Med pentry, toalett och sovloft nyttjas ytorna på ett optimalt sätt. Den andra delen av annexet nyttjas som förråd. Perfekt för gäster eller som hemmakontor.

Utomhusmiljöerna följer som resten av huset en genomtänkt utformning som kombinerar både funktion och det vackert uttrycksfulla rent estetiskt. Singelbelagd entré och intill huset. Ett flertal uteplatser som blir till fina blickfång och som du kan njuta av även med vy inifrån huset. En av uteplatserna är omsluten av en halvcirkelformad mur, som ger uteplatsen en fin rumskänsla. Lättskött trädgård med mycket gräsmatta och enkla rabatter, träd och buskar. Häckväxter, rosenbuskar och lavendel på framsidan av huset och på baksidan gränsar en del av tomten till ett litet grönområde.

Varmt välkommen till ett vackert, unikt hus med genomtänkta lösningar för funktion, stilsäkra uttryck och mycket charm.

Kök:

Rymligt kök där inredningen utgörs av två köksöar - båda med underskåp och överliggande arbetsbänk i sten.
I båda finns infälld rostfri vask. I den ena köksön finns även infälld spishäll (induktion) från 2018.
Rostfri fläktkåpa över spishäll.2005
Inbyggnadsugn 2st (Fläkt fungerar ej i ångugnen - endast över och undervärme fungerar) 2005
Inbyggd kyl och frys 2018
Diskmaskin 2014
Golv lagt i hela köket och finns även under golvfast inredning.

Badrum:

Badrum på entréplanet:
Fönsterdörr ut mot trädgårdssidan
Infällda spotlights.
Helkaklade väggar och klinkergolv i mjuka, naturliga sandfärger.
Dusch
Tvättställ
Vägghängd toalett

Badrum på ovanvåning:
Helkaklade väggar i vitt och golv med glasmosaik.
Elslingor i golv för komfort.
Dusch
Badkar
Dubbelt tvättställ
Toalett

Tvättrum:

Tvättstuga på entréplanet
Fönsterdörr ut mot trädgården
Vitmålade väggar och vit kakel
Grå klinker på golvet
Högskåp
Tvättho och arbetsbänk
Tvättmaskin
Torktumlare

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.