Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Sjöbo, Sjöbo
Stockgatan 6
4 495 000 kr utgångspris
Boarea: 119 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 76 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 1360 m2
Rum: 4
 

Nybyggt - bli först att flytta in!

I denna fina Villa Lekeryd från Smålandsvillan välkomnas du av en stor entré med gott om plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Den stora hallen skapas av att trappan är centralt placerad i vardagsrummet. Lägg därtill två bra sovrum och stort helkaklat badrum. Den dag du väljer att inreda vinden har du en villa bestående av hela 195 kvm. Lägg därtill ett garage - Vad mer kan önskas?

Kontakta mäklare Ac Ljungström för visning 0734-402189 .

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Partner & Jur kand Ann-Charlotte Ljungström
0734-40 21 89 ac.ljungstrom@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Entré:

Välkomnande rymlig hall. Hela huset har en fin 3-stavs ekparkett från Kährs och ljust målade väggar. Goda avhängningsmöjligheter. Ytterdörrar från NorDan och vita släta innerdörrar Easy GW från Sweedoor.

Vardagsrum:

Underbart öppet vardagsrum med fönster i tre väderstreck ! Utgång till baksidan som har ett fint trädäck och idag är grovplanerad.

Kök:

Öppet trevligt kök från Vedum - perfekt för stora sällskap eller för Dig som vill ha utrymme när Du skapar mat. Gott om förvaringsmöjligheter och avställningsytor i. Svanenmärkta, stilrena luckor och lådfronter i klassiskt vitt med handtag i rostfritt stål. Lägg därtill en köksbänk i stenlaminat samt stänkskydd i grått. Sobert och stilrent! Spishäll, inbyggnadsugn och micro, diskmaskin, kyl och frys samt fläkt, samtliga vitvaror från Bosch.

Badrum:

Helkaklat badrum med komfortvärme. Duschhörna, tvättställ med kommod, wc och svart handdukstork.

Två sovrum:

Två bra sovrum finns med fyra respektive två garderober från Vedum. Rummen har ekparkett och vitmålade väggar.

Groventré Tvättstuga:

På kortsidan av huset med ingång från garage sidan finns groventré och tvättstuga. Här finns tvättbänk med trådbackar och städskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet finns en grå våtrumsmatta. Här står även värmepumpen från NIBE F730 som tar vara på värmen i rumsluften istället för att ventilera bort den (värmeväxling). Värmen går på så sätt tillbaka i systemet och används till uppvärmning av tappvarmvatten och värmesystem. Tvättmaskin från Bosch.

Oinredd övervåning:

Oinredd övervåning med fönster på gavlarna och framsidan, ca 76 kvm. Här finns möjlighet att skapa efter eget huvud. Förberett med framdragning av rör till badrum.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.