Sjöbo, Sjöbo
Spjällavägen 2-16
5 495 000 kr som utgångspris
Budgivning 4 580 000 kr
Boarea: 301 m2
areakälla: faktisk uppmätn norm SS 021053
Biarea: 153 m2
areakälla: faktisk uppmätn norm SS 021053
Tomtarea: 1.24 hektar
Rum: 6
 

Hästgård i populära Spjälla, alldeles intill Sjöbo centrum.

Bo på landet men med gångavstånd till Sjöbo, möjlighet att ha häst hemma, eller att med enkla grepp omvandla stallet till uppvärmd verkstad. Lägenhet för tonåringar eller uthyrning, möjligheterna är oändliga på denna centrumnära fastighet.

Visningar.

Onsdag 4 Oktober
18:00 - 18:30
Bokad visning! Obs! Boka via hemsidan!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Bostadshuset om totalt 210 kvm består av en äldre del som enligt säljarens uppgift är byggd på 1800-talet, en mellandel som byggdes till vid en större renovering 2004 av en tidigare ägare samt ytterligare en del som totalrenoverats av nuvarande ägare 2019-2020. Nuvarande ägare har utöver den totalrenoverade delen även renoverat och uppdaterat övriga huset. Biarean består av stall och garage.

Hall:

Inbjudande hall med klinker och inbyggd skjutdörrsgarderob. Gott om plats för avhängning av kläder och skor. Väggarna är målade i beige och golvet värms upp med golvvärme.

Vardagsrum:

Vida kvadrat och högt i tak samt fönster åt två håll vilket skapar ett härligt ljusinsläpp. Klinker med golvvärme och vitmålade väggar. Från vardagsrummet nås trädgård och trädäck i västerläge. I vardagsrummet finns en kamin med täljsten som kompletterar uppvärmningen och ger hög mysfaktor.

Kök:

Stilrent vitt Ikeakök med gott om förvaring. Grått kakel ovan grå arbetsbänk samt matchande grått klinker på golvet med golvvärme. Vitvaror bestående av kyl och frys (Bosch), diskmaskin, gasspis, inbyggd ugn samt mikro och fläkt. Köket renoverades 2020. I köket finns en braskamin som värmer gott under vinterhalvåret. I köket finns också en entré med dubbeldörr som leder ut på gårdsplanen.

Arbetsrum/allrum:

Från köket når vi ett allrum som idag rymmer både soffhörna och arbetsvrå. Praktiskt laminatgolv och vitmålade väggar. Om fler sovrum önskas kan en del av rummet delas av genom montering av vägg.

Sovrum 1:

Rejält tilltaget sovrum rymmer dubbelsäng samt ytterligare möblemang och har egen walk-in-closet. Altandörr ger direkt access till trädgården. På golvet klinker med golvvärme och vitmålade väggar.

Sovrum 2:

Mindre sovrum med ljusgrå heltäckningsmatta och vitmålade väggar med tapetserad gråmösntrad fondvägg.

Allrum 2:

I den senast tillbyggda delen av huset når vi ett allrum med laminatgolv, vitmålade putsade väggar somt fondvägg med träpanel. Om fler sovrum önskas kan rummet delas av genom montering av vägg.

Sovrum 3:

Generöst sovrum med stora garderober och med egen entré. Kan också användas för egen rörelse eller verksamhet i hemmet. Laminatgolv och putsade målade väggar i vitt samt fondvägg av träpanel. God förvaring i skjutdörrsgarderober längs ena väggen. Färdigställt 2020.

Sovrum 4/vindsrum:

Från vardagsrummet nås via trappan ett fjärde sovrum på del den gamla vinden. Trägolv och målad vävtapet. Från rummet nås kallvinden där också centraldammsugare är monterad.

Badrum 1:

Det större badrummet byggdes 2019/20 och rymmer såväl dusch, wc, handfat med kommod, förvaring i väggskåp, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt förvaring med skåp och arbetsbänk i anslutning till tvättfasciliteterna. Via altandörren nås trädäck med utedusch och trädgården där tvätten kan hängas ut sommartid. Helkaklat i vitt med grå detaljer och träklinker.

Badrum 2:

Det mindre badrummet från 2004 är utrustat med ducsh, wc, och handfat i kommod. Helkaklade ljusa väggar och blått klinker med golvvärme.

Lägenhet:

Lägenheten är delvis öppen upp i nock med ett stort härligt allrum på nedre plan. I markplan finns också förrådsrum med kyl och frys, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare ett förrådsrum som tidigare var gästwc. Här kan monteras wc och handfat igen om så önskas, rördragningarna finns kvar. Allrummets golv är klätt med klinker och väggarna gråmålade. Via en trappa når vi loftet där kök och sovutrymme är placerat. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn och mindre kyl och frys. Sovrummet rymmer en dubbelsäng. Lägenheten är fullutrustad och kan användas för kort- eller långtidsuthyrning, som gästlägenhet eller tonårslya. Utanför finns en stenlagd uteplats. Uteboxarna kan användas tillsammans med gästlägenheten som en Bed & Box-uthyrning.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.